PolskiKennyS Postów: 3 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Twój nick: NoOne Steam id lub IP: '185.239.43.9' Serwer: Only dd2 Data bana: 12.01.2021 Wycinek z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ CS-Maliver.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw SSy na Cs-Maliver.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2143759760' [AMXBans] Twoje IP: '185.239 Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): https://www20.zippyshare.com/v/uD6w4uby/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Dostanę warna, ale wali mnie to. Po co podajesz steamid jak na nsie lecisz? xD Edit: Co to za celownik? /edit @ BarszcZ W odwołoniach może wypowiadać się: admin i gracz zbanowany. Zbędny post / @ dopek ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiKennyS Postów: 3 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Podałem przecież ip oraz wycinek z konsoli, a celownik mam zrobiony jako własny, na tym z cs'a ciężej mi się gra na rozdzialce której używam. Jeśli odemnie to zależy i mam jakiś wpływ na Warna tego Admina to chciałbym mu odpuścić, każdemu się zdarza, nie jesteśmy robotami tylko zwykłymi ludźmi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Ta podmiana celownika nie podchodzi pod zmiane modeli? Też lecę na niskiej rozdzielczości, ale nie podmieniam celownika, bo tak mi wygodniej tylko uczę sie grać z tym co mam... Jak dostaniesz UB to podeślij mi ten celownik na priv jak możesz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiKennyS Postów: 3 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Wiesz, gusta guściki haha, każdemu się podoba co innego, mi szczerze celownik się nie podoba z tego względu że jest jakby to ująć, niewysrodkowany, mając celownik na głowie strzelało mi wyżej, dlatego postanowiłem zrobić własny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Nie mi to oceniać, ale dla mnie ułatwiasz sobie grę po przez zmianę celownika. Skoro nie pasuje Ci to co masz w danej rozdzielczości to po prostu ją zmień, a nie podmieniasz modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiKennyS Postów: 3 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Jak dla mnie nie psuje nikomu gry, nie robię czegoś co jest niedozwolone, to tak jakbyś mówił komuś że ma jeść zupę widelcem, skoro lepiej mu jest jeść łyżką haha, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostrof Postów: 362 Reputacja: 252 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 30m 1s Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Brak ub, uznaje ten celownik za podmianę plików by ułatwić sobie grę, skrypt tak jak abh. Najprawdopodobniej jest to celownik z paczki DEMONA 😉 18. Zakaz używania wszelkich skryptów ułatwiających grę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi