kaps Postów: 43 Reputacja: 39 Grupa: Użytkownik Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Typ pracy: Avatar Napis: Kaps Wymiary: Takie jak na avatar Tematyka: Może być coś z Gothica/Wiedźmina lub w inną tematykę cs 1.6/sportu 🙂 Dowolnie dla tworzącego, ponieważ wszystkie te mi pasują Kolorystyka: Niebieska, z tym że trochę bardziej ciemna Dodatkowe informacje: Brak EDIT: @ Kapi0988jest w porządku nawet, tylko jeśli byś mógł trochę przyciemnić tło to byłbym wdzięczny 😉 ewentualnie czcionke napisu jakaś bardziej pod ,,średniowiecze,,. EDITT: @ Kapi0988 Rozumiem, mimo że przeszedłem 3 razy bodajże ,,Wieśka,, to nie zauważyłem tak na 100%, że to czcionka z tej gry! 😄 W każdym bądź razie dzięki za pracę! Do jutra może postać zlecenie może ktoś coś jeszcze dorzuci od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 @ kapsczcionka jest z wiedźmina, więc raczej klimatycznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 155d 10g 18m 50s Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi