gi3nek Postów: 0 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Twój nick: |mTw|Gi3nek17 Steam id lub IP:185.56.211.0 Data bana: Dziś./przed chwilą Powód bana: Sam nie wiem chyba "WH" Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): http://www42.zippyshare.com/v/4AhPOVC3/file.html Opis sytuacji: Hmm '' jak by to opisać kupiłem Steam po to by nie dostawać tak często banów tego typu rozumiem raz sprawdzić bo ktoś nowy ale jak ja gram już tam ez ponad 4 miechy dzień w dzień większość mnie taM zna i mam i w znajomych to aj czegoś tu nie rozumiem... szkoda gadać ile można!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Postów: 169 Reputacja: 391 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 19m 52s Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 uB Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Gracz został odbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi