Skocz do zawartości

CZEŚĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry Wieczór

Jak co roku.. po 3 miesiącach ta gra przestała mi sprawiac radość. Pochłania zbyt wiele czasu jaki można wykorzystać na ważne rzeczy.

Dodatkowo irytuje mnie bardzo moj osobisty troll podążający za mną jak cień =D  Dziękuje za super atmosferę i żegnam się na nie wiem ile być może do kolejnej zimy

Ciao czesc; )

• Lubię to! 2
  • Smutny 2

Trzymaj się

Fototapeta Mroczny las - reWALLution.pl

• Właściciel

Mam nadzieję,  że jednak wrócisz szybciej!

A cień akurat zniknie. 😁

Powodzenia i trzymaj sie! 😉

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

naura

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• Przyjaciel

Pa, Sanderka najlepszy adminie :pepeLove: :1557_LULW:

• Fundator

Trzymaj się i powrotu

3sGOnkv.gif

Witam,
Nie interesuje mnie to jakoś szczególnie .
Piszę tutaj bo już mi się wymiotować tymi wszystkimi multikontami i obrazaniem tej dziewczyny i nie tylko jej..
To nie są multikota tylko program do maskowania ip kazdy z was moze sie tu rejestrowac jak on i tak ja jak teraz.
  Widzę ze przypierdalasz się tu do innych
Posluchaj mnie per mój " kolego "

Jeszcze twojego ani swojego nicku nie napiszę bo nie potrzeba nam kolejnej gówno burzy tutaj. Myślę że wielu tutaj było by w szoku szczególnie @Malinaa.
Otóż drodzy forumowicze to nie jest żaden troll internetowy.  To jest osoba  bardzo aktywna na forum posród was. Oboje w formie żartu postanowiliśmy napisać skarge na te adminke i nie było w niej obegl ani wulgaryzmow, zresztą odrazu ktos to wysmial i skarga znikla. Tylko koledze cos się chyba pojebało i poszło to w mega niezdrową stronę o co się mocno porożniliśmy. Mam tu na mysli wyzywanie obraze rodziców zarówno jej jak i innych forumowiczów. Tutaj nie mam na mysli tylko forum bo na serwerze potrafisz jej w ciagu jednej mapy napisać 20 razy cos obrazliwego.
Kolejna sprawa przypierdalasz się tak samo do innych graczy na serwerze i na forum dla beki bo " i tak mnie nie zczają xD "
Generalnie to mial byc zart za kicki za wulgarne nicki ktore też celowo zrobilismy żeby sprawdzic co zrobi.
Tak na prawde ta dziewczyna nic nie zrobiła to miały byc zarty z czasem dolączyli się do tego inni gracze nie wiem czy przypadkiem czy przy " koledze". Między innymi wasz niedawny admin który juz adminem nie jest. Najpierw trolluje ją na serwerze gra na jej nicku albo obrazliwych w jej kierunku, a nastepnie sklada podanie na admina ffa i zara z niego rezygnuje pozdro randomie za 5 zl
Kolejna sprawa celowo robiliśmy chlew na serwerze glownie Ty "kolego" wchodząc  na  nsie  z zmiennym ip odpalony czym sie dało zeby nastepnie pisać skargi na forum że sobie nie radzi i trzeba ją wyjebać z admina.
Na końcu chciałem dodac że kolega ma wielką radoche że " pi*da popłakała się w poduszke i uciekła z forum"
To teraz ja ci powiem kolego jedno:
Na wszystko co tutaj napisałem posiadam dowody w postaci screenów z rozmów. Drogi " kolego" jeśli założysz kolejne multikonto osobiscie napiszę do @Malinaa. pw i wszystko jej wyślę.
W sumie to trochę się dziwię że sami nie doszli do tego że to Ty

A ode mnie przepraszam że bralem w tym udział Sandra.

• Haha 1
  • Super! 1

2 godziny temu, Zzzaaa napisał:

Między innymi wasz niedawny admin który juz adminem nie jest. Najpierw trolluje ją na serwerze gra na jej nicku albo obrazliwych w jej kierunku, a nastepnie sklada podanie na admina ffa i zara z niego rezygnuje pozdro randomie za 5 zl

Na żadnym jej nicku nie grałem idiotko,jak nie masz podkładki na coś to nie siej fermentu. A żaden mój nick jej nawet nie dotyczył bo ona mnie nie interesuje tak jak Ciebie internetowy stulejarzu.

Pozdro.

• Leszy zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.