Rypsik Postów: 1 Reputacja: 32 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 14m 35s Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Twój nick: RypsowatY Steam id lub IP: 82.177.43.180 Data bana: Nie wiem Powód bana: Aimbot niby ... Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Opis sytuacji: Siemano ! Z tej strony RyposwatY pewnie mnie kojarzycie Powracam do gry w 1.6 ii wbijam na cs-maliver stary serwer mój ulubiony w którym byłem kiedyś adminem wpisuje w consoli connect i IP a tutaj daję mi bana.... Daję wycinek z consoli Proszę o UB ! Pozdrawiam RypsowatY BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 219 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : S/t/e/e/l< { MULTII-KILL13> } [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-maliver.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 36748633 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.22.253.246 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Reset routera, złapałeś się na jakieś zbanowane IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rypsik Postów: 1 Reputacja: 32 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 14m 35s Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Nie pomaga, dodam że wcześniej miałem taką samą sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 12g 9m 8s Opublikowano 20 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Spróbuj jeszcze pare razy zresetować, jak nie pomoże to coś pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rypsik Postów: 1 Reputacja: 32 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 14m 35s Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Próbowałem, to samo nic nie zmieniło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 12g 9m 8s Opublikowano 20 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Gracz został Zbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem,Administracja CS-Maliver.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi