Skocz do zawartości

Odwołanie od bana

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: policja 997

Steam id lub IP:STEAM_0:1:34224576

Serwer:dd2

Data bana:teraz

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Вы были забанены на этом сервере!
[AMXBans] Вы можете подать апелляцию @ CS-Maliver.pl
[AMXBans] Причина: 'Czitowanie'
[AMXBans] Продолжительность: 'навсегда'
[AMXBans] Ваш SteamID: 'STEAM_0:1:34224576'
[AMXBans] Ваш IP: '79.163.163.4'
[AMXBans] ===============================================

• Haha 1

• archonek zmienił(a) tytuł na Odwołanie od bana
  • Premium+

1:17
1:38
7:02
7:03
W każdym celownik obok głowy.

Demo: https://w74.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-2203082324-de_dust2.dem.zip

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Super! 1

xd

1:17 - Odpal sobie może w 1/4 i widać delay strzału i celownik pokrywający się na hitbox głowy czysto -b

1:38 - to samo 1/4 widać celownik na głowie normalny hitbox i hs -b

7:02/03 - zwykłe fragi w głowe -b

Doedukuj się wariacie, bo ani to Ci nie wychodzi, ani palenie ludzi za bh. pozdro

• Lubię to! 1

Google.pl - treść " STEAM_0:1:34224576" Widac wszyscy ci ludzie z kilkunastu sieci w Polsce się nie znają .

Malinaa. ,

Post nic nie wnosi do sprawy ub.

Ostrzeżenie słowne. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Super! 1

@ Sandra Sandra - Nie wypowiadaj się w tematach które Cię nie dotyczą. Co do banów, są one z dawna. Na mejnie którym sama mnie rozpisywałaś ani jednego bana nie ma a jest przegrane 2000+ godzin. Także kiś bączka w dupci :5498_catJAM:

• Lubię to! 1

• Właściciel

1:35 - dla mnie to nie są naturalne ruchy podczas strzelania, widać że celownik zatacza koło przy strzałach.

5:26 - też moim zdaniem ruch nie jest naturalny tym celownikiem.

6:29 - skany na komin z trzęsącym celownikiem.

6:56 - akcja na długiej i też celownik chodzi.

Dziwie się, że tak machasz myszką, przyśpieszasz i jesteś w stanie w ogólnie cokolwiek zauważyć i jeszcze zabijać.

Rozmyślam nad tym czy nie masz jakiś komend/skryptu np Faster Movement, aby tak szybko się przemieszczać, co przy tym skakaniu dodatkowo by Ci to ułatwiało. 😉

Proszę o wypowiedź jeszcze @ Apostrof .

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

1:35 - ? zwykła seria i duck na lewo/prawo i tak na zmianę. -b

5:26 - ? nie rozumiem twojego pojęcia "nie jest naturalny tym celownikiem" - przecież żadnych szejków, żadnych trzęsiawek tam nawet nie było. Zwykły strzał z gaila z normalnym rozrzutem. -b

6:29 - zwykłe fullauto w komin, ruszając myszką w lewo i prawo. -b

6:56 - tak samo zwykły frag -b

zwykłe fragi, wydaję mi się, że próbujecie na siłę coś tu znaleźć, ale nawet chcąc nie chcąc nic tam podejrzanego nie znajdziecie, bo wszystko jest czyste ;pppp

A jeszcze odniosę się do twojej ostatniej wypowiedzi, nie musiałbym bo @ Apostrof wie co robię i jest to legalne na waszym serwerze tak samo jak na 90% innych serwerkach.

Robię sobie strefy, mam dużo fps - umiejętności robienia stref pozwalają mi się rozpędzać w powietrzu. Co do tego czy mogę kogoś zauważyć, tak i to łatwo. mam 240hz w monitorze, więc jak latam to rozgrywka jest strasznie płynna + często patrzę na radar i widzę gdzie moi sojusznicy są a gdzie nie. Tam gdzie ich nie ma, to najprawdopodobniej jest opponent do zabicia. Więc orientuję się gdzie są wrogowie na mapie. 

Co do tych komend/skryptów - Komend i skryptów nie mam żadnych, sam udostępniam swoje configi na YT i nic tam nie ma. Ani jednego aliasa, bądź innego skrypcika. 100% clear

Co do czita "fastermovement" xD to nie ma takiego czita. Jest tylko strafehack, ale działa on tylko na serwerach które mają wysoką wartość komendy  sv_airaccelerate ustawioną. U was na serwerze jest domyślna wartość 10. Więc gdybym miał jakieś czity jak ty to nazywasz "movementhack" to tak czy siak by nie zadziałały.

Umiejętności chcecie pokryć czitami, skryptami.  :1146_dance:

• Lubię to! 1

zmniejsz sobie fov bo strzelasz obok modelu a siada na model

masz złe sety mordeczko,dzieje się tak jak fov jest zbyt duzy w porownaniu do smootha 😉

fov musi byc 2x mniejszy niz smooth inaczej bedzie to wygladac jak u ciebie ze strzelisz obok głowy a tu cyk banieczka fajniutka. 

juz nie komentuje Twojego movementu ktory nie jest naturalny tylko zautomatyzowany ale juz to przerabialem z toba na innej sieci 😉 

pozdro i nie pal sie na mainie. 

• Haha 1

• Premium+

Zamykam temat bo robi się niepotrzebny spam. Apostrof otworzysz sobie jak będziesz miał taką potrzebę.

Dzisiaj zobaczę wszystko od a do z i rozpiszę od mojego punktu widzenia. Czekajcie na edycje mojego komentarza.
@ archonek  @ kU6OC3u.png Smilee  @ Malinaa.

1:17 - Zwykły strzał w głowę, w 1/4 w momencie strzału celownik faktycznie
pokrył się z głową. b-
1:35 - Był to zwykły rozrzut, żadne zataczanie kółek.  b-

1:38 - 1/4 klatka po klatce strzał deeelikatnie obok głowy. Mógł to być piękny
hitbox gry/fov w aimie. b+/-

5:26 - Zwykły ruch celownikiem AAALE! Przed fragiem padły sgs'y. Okej spoko jak
ktoś się odbije raz, to już daje małą przewagę, lecz dwa to speeda nabiera nawet:) SGSb+

6:29 - Efekt dzinego celownika - blisko ściany na kucaka fullauto z myszką w dół + prawo lewo b-

6:56 - Czysta akcja na lonu b-
7:02 - https://imgur.com/a/aVQ6PbI Pozycja celownika w momencie pierwszego strzału.
Po nim celownik był dokładnie po drugiej stronie strzału gdzie poleciał drugi pocisk.
Ponownie jest to sytuacja nie do stwierdzenia, mogła być to kontrola fullauto bądź sety. b+/-
Drugi frag z tej czasówki:  https://imgur.com/a/sJWstuJ Tutaj już to wygląda jak jakiś wspomagacz.
Taka sytuacja nawet "czysty" gracz może mieć taką akcje.. b+

W skrócie z tych czasówek wynika tak:
3 akcje czyste, 2 może to może to (nie wiadomo), 1 akcja spalona moim zdaniem.
A no i dodatkowy plusik za sgs'y. Znając życie i archonka to bym znalazł jeszcze
z 5 takich akcji z sgs na tym demku. 

Reszta należy do Ciebie @ Malinaa. nad werdyktem.

• Lubię to! 2

nonsteam.thumb.png.c6824d8e8e58fab1b0ed70b3d20dd32d.png

• Właściciel

Bana zostawiam na tydzień jeszcze za sgs, bo byłeś już o nie wcześniej upominany. Następnym razem będzie perm.

Polecam zobaczyć nowy pkt. w regulaminie serwera.

Demko obejrzałam jeszcze raz aby się upewnić i nie mogłabym dać perma w tym przypadku z czystym sumieniem dlatego aktualnie tydzień za sgs i będziemy czekać na kolejne wykroczenia. 🙂

zbanowany.png

• Lubię to! 1
  • Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.