Skocz do zawartości

Dołącz do nas!

Rekomendowane odpowiedzi

Coś o Tobie: Mam 18 lat w c's spedzam wiekszac swojego dnia na granie. Jestem bardzo aktywny na forum/c's  staram sie zeby wychodzilo wszystko dobrze.
Inni Opiekunowie: [GoUp] Jasiek
Typ Serwera: Only DD2
Ilość Slotów: 17
Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/46.29.21.219:27090/
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Chce rozwinac swoj serwer i mam nadzieje ze wy mi w tym pomozecie jak wszystko sie uda i bede tez ogarnial chce stworzyc wiecej serwerow.
Kontakt: forum/discord [GoUp] Jasiek@6586
Udostępnienie serwera na konto sieci (tak/nie): Tak

- brak claima

- serwer jest od kilku godzin

- trzeci taki sam serwer na forum

- "Inni Opiekunowie: [GoUp] Jasiek" - Ty jesteś Jasiek :v

Ile jesteś w stanie przeznaczyć na reklamę? Chcesz tu rozwinąć serwer i uciec czy zostać?

Twój serwer się czymś wyróżnia na tle innych?

to zalezy od was ile chcecie za reklame.Chce rozwinac serwer i zostac jak sie uda i bedzie cacy to postawie kolejne serwery 

chce zrobic dd2 klasyk czyli bez zadnych dodatkow dla vipa czyli dodatkowe skoki,wiece hp 

serwer pusty, kup reklamę i pisz o dołączenie, nie potrzebny jest chyba też na forum trzeci only dd2, więc jak chcesz dołączyć to pomyśl nad zmianą trybu. 

"Jestem bardzo aktywny na forum" 

meanwhile

rejestracja 13 godzin temu, jeden post. 

widziałem też twoje posty nawet z dzisiaj na grupkach csowych, że szukasz forum, więc podejrzewam, że nasze forum nie jest dla ciebie jedynym wyborem i nie wybrałeś go z jakiegoś konkretnego powodu, a może nawet złożyłeś lub masz zamiar złożyć podania o dołączenie też na innych sieciach. 

No ale nie wiem, to tylko moje domysły, generalnie jak kupisz reklamę i rozkręcisz serwer, żeby przynajmniej pięć osób było to wtedy zastanów się nad podaniem. 

IMO ×) 

• Lubię to! 2

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.