Skocz do zawartości

#1900 Pytanie na dziś

Nescio

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

6D8GkBD.png

Z racji równego tysiąc dziewięćsetnego, organizuje malutki konkurs. Odpowiadając na poniższe pytanie, wystarczy wymyślić własne pytanie i dopisać je do odpowiedzi.

Najciekawsze pytanie pojawi się w kolejnym temacie, a jego autor otrzyma Premium na okres 3 dni.

Gdybyś musiał/a czegoś nauczyć dowolnej osoby, to co by to było?

• Super! 1

No więc tak, wiem kogo i czego bym nauczył, byłby to nasz bardzo dobry kolega, wieloletni forumowicz, profesjonalista jeśli chodzi o strzelanie z awp, ten jego movement(niesamowity), nauczyciel w LoL'u czyli @ Who Cares?  nauczyłbym go, żeby po każdym buchu z bonia nie dusił się jak maluch(fiat 126p) próbujący odpalić po 40 latach postoju. 

Jaki masz najciekawszy sposób na nie duszenie sie po buchu z bonia? 

• Lubię to! 2
  • Ulalala! 1

Fototapeta Mroczny las - reWALLution.pl

Ja bym się chciał nauczyć opanowania, które mają nie jedne osoby w sytuacjach gdzie ja po prostu wybucham lub jestem wręcz wkur**. 

Gdybyś mógł się cofnąć w czasie by dać sobie jakąś radę, co to by była za radą?? 

• Lubię to! 3

pobrane.jpg

• Wspierający

Nauczyłbym kogoś mojego podejścia do życia, żeby czarne myśli nie prześladowały tego kogoś, stąpał twardymi krokami po tym niesprawiedliwym świecie, a także, zeby walczył zawsze o swoje, nie żył przekonaniem, że czegoś się nie da, tylko egzystował ze świadomością, że da radę, że jest na tyle silny i sam sobie jest kowalem losu.

<Dlaczego w ludziach jest tak ogromny brak sympatii i współczucia do drugiego człowieka? Czemu nie możemy żyć w zgodzie i harmonii, co jest głównym bodźcem który odbiera Nam człowieczeństwo a wpaja iście zwierzęce zachowanie.>

• Lubię to! 2

borowka.png.eaa051a76ab9d8722bfb64ab02824d19.png

Mam nadzieję, że córa pójdzie w moje ślady i będzie chciała malować, nie koniecznie postacie a litery abym mógł jej nauczyć od czego zacząć.

Jaki typ człowieka wywołuje u Ciebie negatywne emocje?

• Lubię to! 1

• Nescio zmienił(a) tytuł na #1900 Pytanie na dziś
  • Nescio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.