Skocz do zawartości

Siema

Shadov

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie moje przywitanie było w marcu 2020, a od tamtego czasu nie zamieściłem żadnego posta (do teraz). Więc czas to zmienić. 

A więc tak. Na początek przedstawię się raz jeszcze. Na imię mam Konrad, mam 23 lata, lecz czasem mi nie wierzą w to 😞

Część mojej historii można sobie przeczytać w temaciku z rekrutacją, więc jak ktoś ciekaw to może sobie tam zaglądnąć. A tak z rzeczy niezwiązanych z tamtym - mieszkam sobie w Kraśniku w woj. Lubelskim. Jakby ktoś kiedykolwiek był w tych okolicach to zapraszam do kontaktu i może by się na piwko jakieś wyszło 😄 

Czas wolny głównie spędzam na jeździe na rowerze, gdzie mogę odciąć się od wszystkiego, lub przy komputerze oglądając sobie jakiś film czy serial na Netflixie (polecicie coś ciekawego do obejrzenia? 😄)

Na granie już nie poświęcam dużo czasu, a jak już to jakieś singleplayer'y, albo survival (czy to multi czy single, nie robi różnicy).

• Zasłużony

Cześć, miłego pobytu na forum oraz serwerach 😎

• Super! 1

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Cześć Konrad

• Super! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• Właściciel

Hej, hej. Ja ostatnio skonczylam serial Bridgertonowie i sie zakochałam w nim. 😄

• Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Siemanko i miłego pobytu. Z seriali to Orange is the new black oraz Weeds( jeśli jest na Netflix, jak nie to polecam poszukać) 😉

• Super! 1

JollyNaturalAsianwaterbuffalo-size_restr

Siemka 😄 Kraśnik kojarzy mi się z choyowymi drogami xD 

• Super! 1

Fototapeta Mroczny las - reWALLution.pl

• Fundator

Siemka 

• Super! 1

3sGOnkv.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.