Skocz do zawartości

Opiekun Only DD2#1

vcxz

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Bartek ( w moim podaniu było złe imię ze względu na autokorektę ale poprawiłem)

Nick: carbonara

Link do banid:  brak.

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Zacznę od tego iż jestem bardzo kreatywnym człowiekiem, kulturalnym oraz rozmownym 
mam pełno pomysłów które można wykorzystać z korzyścią dla serwera, niektóre napisałem Malinie na pw, gdzie powiedziała że może mieć kilku opiekunów dlatego zdecydowałem się napisać podanie.

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2

Dlaczego akurat ten serwer?: Jestem tu administratorem, i zaklimaciłem się tu pomimo krótkiego stażu.

Czy byłeś kiedyś opiekunem?: Tak, z trzy lata  temu na serwerze surf - sieci niestety nie podam bo nie pamiętam nazwy.

Znajomość amxx i panelu (0-10): mocna 8.

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak.

Coś o sobie: Nazywam się Bartosz, ale znajomi zwracają sie na mnie dziad ( wiecie kości skrzypią xD) Wiem że jestem z wami na sieci krótko i nie dostatecznie zdążyliście mnie poznać lecz na te kilka dni które z wami jestem sądzę że niektórzy mogli sobie wyrobić jakąś opinie, da się ze mną porozmawiać, pośmiać czy też popisać na przeróżne tematy (byle nie polityczne bo mnie krew gotuje) w wolnym czasie gram w lola, csa oraz inne gierki. Mam bogaty zasób słów który nie kończy się na kurwa, jestem wielofunkcyjny nie zatrzymuję się w miejscu i lubię uczyć się nowych rzeczy. Lubię pomagać ludziom którzy potrzebują pomocy, a na serwerze czasem jest ich sporo, chciałbym zachęcić więcej osób do grania na naszym serwerze i umilić im czas na serwerze jak najbardziej bo czasem można odczuć nagły spadek graczy. Szczerze mówiąc nie wiem co mógłbym jeszcze wam napisać ale liczę na to że może uda mi się dostać szanse, jeżeli będzie chciał dowiedzieć się czegoś więcej o mnie to zapraszam na discorda można porozmawiać 😄 carbonara#2137 :))

Mysle ze warto by bylo dac szanse zawsze to latwiej upilnowac wszystko na serwerze jesli sie podzieli obowiazki a nie wszystko na glowie jednej czy dwoch osob. Jest bardzo kontaktowa osoba wiec sie dogada z kazdym nie mam do jego osoby zadnych zastrzezen mimo ze jest nowy 🙂

• Super! 1

Coś tam staram się strzelać na serwerze, więc może też się wypowiem. 😉

Osobiście jestem na NIE.

- Jak patrzyłem na GT to  około 20h przegrane, dosyć mało, ale wiadomo to  do nadrobienia. 

-Rejestracja dopiero 24 lipca, więc za krótko jesteś z nami aby dostać OS Serwera. 

+ znajomość AMX 

+ wsparcie finansowe 

Niedawno dostałeś posadę admina. Pokaż, że zasługujesz na OS Serwera. 😉

@ vcxz Only DD2  Małymi kroczkami do przodu! 😜

• Ulalala! 1

//

*DEAD* Hrabia Monte Christo :  fryta odjebany  ...
*DEAD* Hrabia Monte Christo :  fryta  odpalona  kurwa  na  1000 procent

//

[VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor.

//

[Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe

[Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd
'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim'

//

rsXMaby.jpg.e690845cf68d626f32c344e35b0c0148.jpg  FB_IMG_1567514810098-01_Easy-Resize.com-min.jpg

w moim odczuciu na razie jest za wcześnie na opiekuna, przede wszystkim jesteś świeży na forum a taka ranga to jednak odpowiedzialność. 

Pobądź z nami dłużej daj się poznać bardziej i później próbuj. 

• Lubię to! 1
  • Ulalala! 1

pobrane.jpg

Nie widzę gdzieś braku możliwości wypowiadania się, jeżeli takie jest to przepraszam moderacje, dziękuję za wypowiedź od was, nie ważne czy to pozytywna czy negatywna, dalej jestem pozytywnej myśli ;))

• Premium+

Obecnie jestem na Nie, a dlaczego to już tłumaczę. 

Moim zdaniem jesteś jeszcze za krótko z nami, aby myśleć już o posadzie opiekuna. 

Obecnie jesteś adminem od kilku dni, więc może skup się na tym, a w późniejszym czasie uderzaj wyżej. 

Jeśli chodzi o Twoje plusy i minusy to nie będę ich wymieniać, bo osoby wyżej zrobiły to w sposób wystarczający. 

• Właściciel

Myślę, że na potrzebujesz jeszcze czasu, aby z wszystkimi adminami lepiej się poznać i w ogóle ze mną. Dodatkowo Twoja aktywność ostatnio kuleje,  trochę zniknąłeś bez słowa. 

Złóż podanie za jakiś czas i myśle, że już na tyle sie poznamy, że będę mogła Ci zaufać.  😉

podanie-odrzucone.png

• WOW! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.