Skocz do zawartości

Odwołanie od blokady czatu :)

brvtal

Rekomendowane odpowiedzi

Osoba banująca: a skąd mam to wiedzieć jak nie pisze ;x
Godzina i dzień nadania bana: dzisiaj, parę minut temu
Opis sytuacji: wyrażam swoją opinię, odpowiadam na wiadomości, nikogo nie prowokuję :D chyba, że prowokacją jest pisanie o oddaniu reakcji "haha"
Dowody: nie widzę czatu to nie mam jak dać?
Inne: jakbym mógł prosić o wyjaśnienie osobę, która nadała mi blokadę za "prowokację", to było by super :D
  • Ulalala! 1

xDSYJ0y.png

Chłopy, co Wy macie po 12 lat żeby się tak zachowywać? Czat jest ogólnodostępny ale jeżeli ktoś nie umie z niego korzystać i dostosować się do regulaminu i upomnień do osób z administracji to samo za siebie mówi, że nie powinniście mieć dostępu do niego. Napisałam żebyście się ogarnęli bo od dwóch dni ciągle na czacie jedno i to samo było temat z banem słoneczka, robiliście niepotrzebne zamieszanie zamiast oczekiwać na werdykt osób z administracji w sprawie ub, a wręcz wyśmiewaliście innych poprzez reakcję czy na ogólnodostępnym czacie. Bana Tobie jak i koledze nadałam ja i tak byłam miła bo nadałam Wam na 24h, więc odczekacie swoje i mam nadzieję, że zrozumiecie i nie będziecie robić burdy bo kolejnym razem bany będą dłuższe. Pozdrawiam i życzę udanego dnia.

• Lubię to! 1
  • Haha 2

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.