Ghost Hunter Postów: 0 Reputacja: 7 Grupa: Użytkownik Czas: 15m 54s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dostałem bana za "cheaty" i chciałbym się do tego odwołać: 1.Nie używam tzw "cheaty" 2.Nie masz pewność czy miałem "cheaty" 3.Mogłeś mi dać ss'y wtedy by wyszło że jestem odpalony !!! Twój nick: Ogoki Steam id lub IP:'37.47.52.182' Mapa:Nie pamientam Data bana: dzis Powód bana: Czitowanie Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting) Profesjonalny gracz Counter Strike 1.6 i Counter Strike : Global Offensive Zakochany w pięknej dziewczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Postów: 169 Reputacja: 391 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 19m 52s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 wZÓR!!! Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Postów: 169 Reputacja: 391 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 19m 52s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 http://d1.hltv.org.pl/srv40113/HLTV-1611051609-de_mirage.dem.zip 6:00 - po modelu 7:15 - to bylo smieszne 8:05 - brak słow 13:25 reakcja na model +/- 15:10 - na model 15:40 - skan po modelu Mogłbym tak jeszcze z 10 akcji rozpisać.... Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Gracz został Zbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem,Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi