Skocz do zawartości

Odpowiedzi Borówka

Borówka

Rekomendowane odpowiedzi

• Wspierający

@ empi

[P] Kiedy zgolisz brodę?

[O] Nigdy,  Ty jesteś bez brody jesteś jak krowa bez ogona wiesz chłopy bez brody są jak krowy bez ogona i to jest dla ciebie takie przesłanie tak wyglądasz teraz jakbyś bez majtek chodził musisz sobie zapuscić brodę XD

@ Malinaa.

[P] Czemu tak pyskujesz?

[O] A tam pyskuje od razu, ja szczery chłopak z podwórka XD

[P] Co lubisz robić w czasie wolnym?

[O] Grać w gry lub gdzieś pojechać, pochodzić, pooddychać świeżym powietrzem, coś zwiedzić itd

[P] Ile najwiecej piw wypiłeś jednorazowo?

[O] To zależy gdzie w Polsce to z 15, a w Danii to gdzieś koło 30 się zakręciło xD

[P] Lepiej w Polsce czy zagranicą?

[O] To zależy o jakie aspekty chodzi. Wiadomo, będą w Polsce ma się kontakt z rodziną, znajomymi itd. A za granicą jak za granicą, człowiek siedzi, chodzi do pracy i to w sumie kręci się w kółko. Także na dobrą sprawę, samopoczucie jako tako jest lepsze przebywając w Polsce.

[P] Kim chciales zostać jak byles maly?

[O] Jak każdy, jakimś policjantem, żołnierzem, naukowcem itp, ale realia są jakie są, masz to na co sobie tak naprawdę zapracujesz.

[P] Kogo z forum darzysz największą sympatia?

[O] Nie mam jakiś ulubieńców, staram się z każdym rozmawiać, jak ktoś jest w porządku i potrafi zaakceptować to co ja piszę to normalnie można się wymieniać poglądami czy gadać o przysłowiowej "dupie Marynie" XD

[P] Co chcesz osiągnąć?

[O] Jeśli chodzi o cele życiowe, to na pewno zarobić pieniądze, zbudować własny dom, założyć rodzinę, reszta przyjdzie sama z czasem, ino by tylko siły i zdrowie było.

[P] Jaki kolor jest Twoim ulubionym?

[O] To zależy XD Jeśli chodzi o ubrania, to lubię czarny, natomiast jakbym miał wybierać lakier swojego samochodu,  to byłaby to jakaś czerwień, ciemna zieleń czy odcienie szarego.

@ 4003996-christmas-emoji-love-santa-icon.png tivi

[P] Skąd pomysł na nick? 

[O] A sam już dokładnie nie pamiętam, ale pewnie jak były początki sieci to ustawiłem sobie coś na wzór nazwy owocu, jak ma @ Malinaa.  XD

[P] Ile najwięcej miałeś krwi w alkoholu? 

[O] Z tego co pamiętam i było zarejestrowane przez alkomat to około 1,5 promila, wydaje mi się, że niekiedy było więcej XD

[P] Chciałbyś mieć wyższą rangę na forum?

[O] Jakbym miał czas, to czemu nie i tak samo z moją aktywnością jest różnie, więc no... XD

[P] Lepsze borówki czy maliny?

[O] Jedno i drugie jest pyszne, ale najlepsze jest ich połączenie XD

[P] Ulubiony zespół muzyczny? 

[O] Nie mam konkretnego ulubionego zespołu muzycznego, bo lubię słuchać bardzo wielu stylów muzycznych.

[P] Jakie masz plany na sylwestra?

[O] Szczerze to nic nie planowałem na ten rok, więc raczej spędzę go z rodziną.

[P] Wolałbyś do końca życia nie pić, czy do końca życia być odcięty od internetu?

[O] Zależy co pić XD Jeśli chodzi o alkohol to nie byłoby problemu, zeby go nie pić do końca życia 😄

[P] Ulubiony sport?

[O] Tradycyjnie, piłka nożna.

[P] Ćwiczysz coś?

[O] Aktualnie nie.

[P] Jaki gatunek filmów lubisz?

[O] Jak mam oglądać film to raczej jakaś komedia, przygodówka, horror.

[P] Co chciałbyś w sobie zmienić?

[O] Trudne pytanie, jest wiele rzeczy które chciałbym zmienić albo inaczej mówiąc poprawić się w nich, ale jest jak jest z niektórymi trzeba po prostu żyć.

[P] Twoja największa wada i zaleta?

Wada to często jestem leniwy a zaleta to odwrotność, bo jak się za coś już wezmę to jestem uparty i dążę do tego.

[P] Twój ideał kobiety?

[O] Nie mam jakiś zbytnich wymagać, nie jestem księciem, żeby wymagać coś od drugiej osoby. Raczej prosta dziewczyna z poczuciem humoru, szczera, godna zaufania, prawdomówna i przede wszystkim lojalna.

[P] Co według Ciebie najważniejsze jest w przyjaźni?

[O] Jak dla mnie to, to co w związku. Szczerość, zaufanie, poczucie tego, że zależy komuś na drugiej osobie, wsparcie itp

[P] Dlaczego tede kur*** jest?

[O] Co cię boli? Czy aż tak cię to boli
Że Rychu Peja ma szansę, dziś uczciwie zarobić? XDDD

[P] Co myślisz o Maryli Rodowicz? Czy nadal powinni ją odmrażać?

[O] Nic nie myślę, mało mnie interesuje jej twórczość muzyczna, a czy powinni? Jak się jeszcze da to niech odmrażają XD

[P] Ulubiony alkohol?

[O] Chyba whisky z cola i lodem.

[P] Jaki najmocniejszy alkohol piłeś?

[O] Chyba bimberek około 75% XD

[P] Wymarzona praca?

[O] Nie mam wymarzonej, bo wymarzone to jest leżenie i nic nie robienie XD A jeśli chodzi o pracę, to ważne zeby była dobra kasa, spokojna, bez nerwów i stresu i tyle w sumie.

[P] Gdzie chciałbyś mieszkać w przyszłości?

[O] Nie wiem, plany mi się zmieniają jak w kalejdoskopie XD Raczej w Polsce.

[P] Dokąd nocą tupta jeż?

[O] Do monopolowego XD

[P] Twoja ulubiona gra poza CSem?

[O] Nie mam XD Nie przywiązuję się do gier, gram to gram, zaraz nie gram XD

[P] Ulubiony kolor ubrań?

[O] Czarny.

[P] Czy boli Cię to, że Rychu Peja ma szanse uczciwie zarobić?

[O] Nie, bo Tede kurwą jest XD

[P] Ulubiony gatunek filmów?

[O] Komedia.

[P] Co Cię najbardziej irytuje w drugim człowieku?

[O] Ta znieczulica która jest w ludziach, jak bardzo obojętni są na drugiego człowieka, jak biegną ślepo za pieniądzem, nie patrząc, że po drodze krzywdzą innych ludzi. Brak jakiejkolwiek empatii, poczucia winny, współczucia itd.

[P] Długa czy gala?

[O] Długa

[P] Ogolona klata, czy raczej owłosiona? Tolerujesz zarost? 

[O] Oczywiście, że toleruję, takiego mnie stworzono to takim nie będę, nie mam zamiaru się depilować woskami czy innymi jakimiś wynalazkami XD

Nominuję: @ 4003996-christmas-emoji-love-santa-icon.png tivi

• Super! 2

borowka.png.eaa051a76ab9d8722bfb64ab02824d19.png

• Właściciel
W dniu 30.12.2022 o 10:08, Borówka napisał(a):

[P] Skąd pomysł na nick? 

[O] A sam już dokładnie nie pamiętam, ale pewnie jak były początki sieci to ustawiłem sobie coś na wzór nazwy owocu, jak ma @ Malinaa.  XD

Potwierdzam, tak bylo. 😁

W dniu 30.12.2022 o 10:08, Borówka napisał(a):

[P] Co Cię najbardziej irytuje w drugim człowieku?

[O] Ta znieczulica która jest w ludziach, jak bardzo obojętni są na drugiego człowieka, jak biegną ślepo za pieniądzem, nie patrząc, że po drodze krzywdzą innych ludzi. Brak jakiejkolwiek empatii, poczucia winny, współczucia itd.

Bardzo dobrze napisane. 🙄

Ps. Polec jakis horror. 🤔

Odpowiedzi bardzi fajnie. Myslalam, że Twoje odpowiedzi będą bardziej z jajem, a tu zaskoczenie, że niektóre poglądy są podobne lub takie same jak moje. 🙂

@ 4003996-christmas-emoji-love-santa-icon. Borówka  edytuj swoje odpowiedzi i nominuj kogoś do nowego odcinka P&O.

• Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.