Altcsgo Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 1g 15m 12s Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Twój nick: klopotek (ogólnie 😃 ale na wtedy nick od nazwiska) STEAM ID: Serwer: randomowe cheaty#1 Data bana: Nie pamietam dokładnie, pamietam około 22-24.12.2022r Opis sytuacji: grałam na serwerze i nagle dostałam bana (aztec) nie rozumiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ iku. ツ Postów: 2,5 tys. Reputacja: 2,6 tys. Grupa: Premium+ Inne: Donator Użytkownik Czas: 36d 6g 23m 19s Opublikowano 4 Stycznia 2023 Premium+ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 @ Danielek-RandomSkills zajmij się tematem jak masz chwilę czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Postów: 308 Reputacja: 218 Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 4d 7g 39m 36s Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W dniu 3.01.2023 o 13:13, Altcsgo napisał(a): Twój nick: klopotek (ogólnie 😃 ale na wtedy nick od nazwiska) STEAM ID: Serwer: randomowe cheaty#1 Data bana: Nie pamietam dokładnie, pamietam około 22-24.12.2022r Opis sytuacji: grałam na serwerze i nagle dostałam bana (aztec) nie rozumiem dlaczego. Dostałeś bana, ponieważ miałeś aimlocker, niestety ale każdy z Graczy ciebie obwiniał o wh, puste konto na steamie i byłeś ciągle na topie w tabeli, ogólnie zacząłem ciebie oglądać po tym jak mnie zabiłeś z Mac-10 (Na powtórce było widać że zacząłeś strzelać obok mnie ale twój Celownik przeskoczył na mnie i miałeś 100% wtafionych Strzał z Mac-10) ale to jeszcze nie obwinia ciebie że miałeś aimlockera, po tym jak mnie zabiłeś poszedłem ciebie oglądać i potwierdziło się co do moich przyczuwań, ponieważ widziałem jak twój Celownik idealnie idzie na głowę gdy Gracz Podskoczył wtedy dostałeś Bana Permametnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altcsgo Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 1g 15m 12s Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W takim razie proszę o sprawdzenie demka, chce się od tego odwołać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Postów: 308 Reputacja: 218 Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 4d 7g 39m 36s Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Spotkajmy sie na Discordzie dzisiaj o 20 Na Kanale głosowym, obejrzymy i omówimy demko Link do discorda: https://discord.gg/KDEperUS Nescio , 5 Stycznia 2023 Takich spraw nie należy załatwiać prywatnie. Wszelkie odwołania mają być rozpatrywane w dziale do tego przeznaczonym, do wglądu administracji. Daniel029 , 5 Stycznia 2023 Moi gracze nie mają dostępu do pobrania demka, czy ja mam wstawić link z demkiem ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altcsgo Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 1g 15m 12s Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Nie mogę wejść na Discord, klikam zweryfikuj i mi odrzuca, cofa tą weryfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Postów: 308 Reputacja: 218 Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 4d 7g 39m 36s Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 4 godziny temu, Altcsgo napisał(a): Nie mogę wejść na Discord, klikam zweryfikuj i mi odrzuca, cofa tą weryfikacje To o 20 wrzucę na tym temacie demko, z rozpiska gdzie co i jak, teraz nie mam jak, ponieważ nie ma mnie przy komputerze 🙂 Z tym mac-10 musialem cie pomylic z innym Graczem -2 runda dla ct w polowie meczu dziwne 3 headshoty wtrafia -3 runda dla ct min 2:27 totalnie ma obok celownik gracza ale go zabija (Moj bład zapomnialem to usunac) -6 runda dla Ct : pod koniec rundy strzela prefire gdy nawet goscia nie widzi gdy miał Skill: autobunnyhopa -po zmianie druzyny 10 runda 2.40 minuta: widac dokladnie ze nie wtrafil trzema strzalami a i tak zadawał obrazenia Graczowi Link do demka: https://admin.serverproject.eu/hltv/85832/1672492408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Postów: 308 Reputacja: 218 Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 4d 7g 39m 36s Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi