Skocz do zawartości

sebol, czyli początku koniec

empi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: @ empi
Nick oskarżonego: @ sebol~
IP/SID oskarżonego: -
Data zdarzenia: Ogólnie, np. dzisiaj.
Powód skargi: Bany z czterech liter tak by pozbyć się graczy z serwera.
Dowody (Screeny/Demko z HLTV):

image.png.03737e3c4d7185ceedad9248371e9203.png

Ban -> http://bany.cs-maliver.pl/ban_list.php?bid=12523

image.png.ba0b80ef6be116465da5b531e8ed83c6.png

Proponowana kara: Skoro gram na tym serwerze, to dla dobra innych i dla własnego tak by Mi przez niego psycha nie siadła, to proponuje +1 do konta Adminowskiego co równa się z degradacją.
Wyjaśnienia:

Obserwujemy ostatnio na forum telenowele, gdzie w głównej roli występuje @ Sandra. i dzięki Niej ujawniła się pewna niekompetencja niektórych Adminów. Nie mam nic do @ sebol~ , aczkolwiek więcej kompetencji i profesjonalizmu by nie zaszkodziło. Obserwuje go jako Administratora na serwerze i jestem takiego zdania, że trochę sobie ostatnimi czasy nie radzi. Proponuje Mu dać kubeł zimnej wody w postaci jaką preferuje by po jakimś czasie znowu powrócił w kręgi Administracji. Umożliwi to małe prawdopodobieństwo występowania takich sytuacji jak obecnie.

PS.

@ Pietrek90 Only DD2 #1

empi

1 minutę temu 
"A temat napisałem na serio, bo to wszystko wyszło spod kontroli"
  • Lubię to! 2
  • WTF? 4
  • Haha 2

@ empi  po co takie robisz skargi jak ty robisz sam  afery nie potrzebne bo to skarga  powiem tak zajmij się swoim serwerem a nie robisz tu cyrki  domagam się warna na  twoje konto i ty sam na serwerze piszesz banuj czitera itp to samo robisz co Sandra albo na forum te memmy  , po co to że było głośno o tobie tyle mam do powiedzenia .  

P. S   empi

Właśnie teraz  
Robię to samo co Wy, bo tego się nie da czytać i czasami warto pokręcić sobie z tego bekę :V

• Właściciel

Coraz bardziej żenujące się to robi i śmieszne jak ślepy potrafisz być, bo Sandra napisała, że niby Sebastian ją pomylił z innym graczem i dlatego nie dostala ss.

Zajmicie się w końcu swoim życiem, a nie tylko komputer bo lasuje się Wam głowa.

UZdYfui.png

• Lubię to! 3
  • Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.