Skocz do zawartości

bogdan lat 15

2c-b

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: xyno 
Nick oskarżonego: bogdan / bohdan brat bogdana (ta sama osoba na zmiennym ip:D)
IP/SID oskarżonego: nie mam 
Data zdarzenia: 11/03 ale codziennie tak jestxD
Powód skargi: idiota
Dowody (Screeny/Demko z HLTV): https://w74.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-2303111414-de_dust2.dem.zip
Proponowana kara: kastracja
Wyjaśnienia: rozpisze demo moze

8:32- zaczelo sie 1:30 a dalej stoi na tym respie i to jeszcze sporo czasu, mimo ze jego team'aci nie liczac tych 2 co z nim stoja duzo wczesniej weszli do trupa i podjeli sie wejscia na b oraz dolnym, zwrocice uwage jak bohdan co chwile zerka i stoi przed graczem 321, przyda sie w kolejnej czasowce

9:03- chodzi caly czas za graczem 321 ktory probuje wygrac runde i trolluje mu gre wchodząc pod celownik i łażeniem co chwile za nim, gracz 321 nawet w moim zdaniem dobry sposob karze mu odejscXDD

9:09- gdy bohdan widzi ze gracz 321 jednak zawraca to ten popierdala za nim

9:15 sądze ze graczowi 321 zalezalo na dyskrecji dlatego caly czas chodzi na shifcie zeby go nie slyszeli a bogdan zdradza go losowym strzalem z m4 w skrzynke ktora byla juz sprawdzana

9:17 stoi caly czas przed celownikiem innego gracza i patrzy sie na niego jakby conajmniej w tym 78 czy chuj wie ktorym roku kanapki mu zabieral

9:20 gracz nawet nie jest zainteresowany grą i odbiciem paki tylko stoi doslownie krok od niego i sie patrzy po czym zostaje zabity i zdradza tym samym miejsce swojego team'ate ktory sie stara aby wygrac. 

Gracza Bogdan dalo do ct wiec bedzie mniej czasowek bo po stronie ct rowniez kampi 24/7 ale tu moze bo czeka na pake zeby i tak NIE wykonac celi.

10:30 cala 9 runde stoi na skrzynce przed brama B, doslownie cala ani razu stamtad sie nie ruszylxD

11:49 znow stoi za brama pol rundy lecz tym razem na longu, zostalo malo osob info ma ze wszyscy b, a ten dalej kampi na tym longu mimo ze jego kolega sam zostal od 20sekund,

no i wyszedl z meczy

prszyedl na kilka rund i w kazdej rundzie dostal czasowkeXD to nie jest normalne.

Wystarczy obejrzec kilka czasowek aby zobaczy ze ten gracz nie jest zainteresowany GRANIEM tylko przychodzi POWKURWIAC innych graczy.

• Lubię to! 1

"Graczowi zależy na dyskrecji więc używa SHIFT" 

Młody człowieku, ja dostałem bana za używanie SHIFTA. Dlaczego jeden może całą mapę chodzić na SHIFCIe, a drugi nie? On nie dostał bana, a ja wtedy od razu bana dostałem za brak dynamiki. W dodatku gracz 321 napisał, że ma czas na podłożenie paki. Kiedy ja pisałem adminowi, że mam 2 minuty na podłożenie paki, to bana od razu dostałem. 

• Lubię to! 1
  • WTF? 2
  • Haha 1

ale on uzywa shifta bo został teoretycznie sam na kilku bo ciebie nie licze, i paka lezy na b a on jest w górnym potem dolnym, a wiec jakby nie uzywal w tamtej sytuacji shifta by zkstal odrazu zabity. a ty uzywasz shifta ZAWSZE a nie jak zostajesz 1 vs kilka tu jest różnica. mysl logicznie

• Lubię to! 1

a ci nie zalezy na dyskrecji tylko wkurwianiu większość graczy twoim stylem grania albo bardziej jego brakiem.

K4Bum ,

Masz opcje edytuj. Nie rób zbędnego spamu. + 1 za słownictwo. Drugi raz upominać nie będę.

W dniu 11.03.2023 o 16:06, Bohdan napisał(a):

Używam zawsze SHIFTA, bo mam takie prawo. 

prawo to powinni miec do aborcji w prl'u może by cie tu nie bylo

Malinaa. ,

Ostatnie moje ostrzezenie. 

Nie spamuj głupio.

• Haha 1

• Właściciel

Wypisane akcje bardzo słabe, aby ukrać to banem. W przypadku pierwszej akcji mogę Ci przyznać rację ale przed górnym trupem, aż 3 graczy motało się. Bohdan następnie nie wiem po co chodził za graczem, który został. 

Co do runy w CT gdzie był na skrzynce rundę - mógł tam stać i patrzeć mida/brame B, gdzie CT runde wygrywało. 

Ostatnia runda, prawda lepiej jakby pobiegł pomóc graczowi na B, bo dostawał info, gdzie są przeciwnicy a zamulił.

Mam nadzieje, że Bohdan na DD2 #1 nie będzie specjalnie opóźniać gry ani jej komuś utrudniać. Jeżeli tak będzie oczywiście poskutkuje to banem ale jeszcze nie za te 3 akcje.

UZdYfui.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.