Skocz do zawartości

Skarga Na Fanatic Jest Bania ido Spania.

ForFik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam składam skarge na Admina CS 1.6 Only DD2

W której Chciałbym wyrazic opinie na temat : 

-Admin Jest Nie Kulturalny wobec Banow Które Daje

-Banuje Osoby które Podaja Info chodziasz nie maja Mutacji a zachowują się W Porządku

Screeny Jak Wyzywa Poprzez Bany Pokazane Niżej : 

48440311103576681110.png

33090782852817124355.png

34856247860747057899.png

Prosiłbym o Usuniecie Admina Temu Panu Lub Dać Ostrzeżenie Lub DWA!

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Powody banów swoją drogą. Chodzi o też o fakt banowania graczy, którzy pomimo braku mutacji. dają info i nikomu w ten sposób nie przeszkadzają. Dla mnie to po prostu nadużycie. Facet mnie zabił, więc poszukam powodu, by go wywalić. Nawet na 5 minut, bo nie ma mutacji. Dla mnie ostrzeżenie i to mocne, bo admin przykładu nie daje żadnego. Przydałoby się jeszcze jakieś demko do tego

ddOQGML.jpg

-Za małe  przewinienie,  aby odebrać admina.

-Faktycznie,  Admin  reprezentuje  forum i  właścicieli  na  serverze,  

-Wystarczy  upomnienie,  a  napewno  więcej  nie  powtórzy sie  takie zachowanie  

Demko Nie Uchwutuje rozmowy Wiedz nie mam jak sprawdzic Jak Mowił : @ 

Nie chodziło mi o to co mówił, ale o ogólny obraz sytuacji. Do wielu rzeczy można dojść nawet nie mając dźwięku. Sytuacje typu: On mnie zabija, ja mam admina, więc go wywalę za byle pierdoły, bez ostrzeżenia. Tak w ramach rewanżu

ddOQGML.jpg

Według mnie trochę przesadził, ale to było ze zdenerwowania. laugh.png (znam ten ból kiedy grają na czitach)unsure.png

Pomimo, że taki dał powód bana dla mnie to jest za mało żeby odebrać admina. Dla mnie ostrzeżenie wystarczyłoby i już się to nigdy więcej nie powtórzy. wink.png

fine.

Jak dla mnie gracz  który podaje tylko info bez mutacji moze grac w ten sposób pomaga graczom zlokalizowac przeciwnika , a co do tego ze pisze nie stosowny powód bana mógł by to zmienic ale to nie odrazu zeby mu odebrac admina ... :]

zar zara ;D owszem banowałem citerów i tka tu nei wrócą a po drugie jak mozna grac na takim czyms perfidny aim wbija na respa i wszystkich biją kazdy gracz wyzywa citera mnie też to wpienia 
a dwa ze nie banuje ze mikro chyba ze spamią mi na U@ banoj za mikro w  ct jestem a typkiz  tt piszą ze mikro wiec banuje jak moge slyszeć ich jak gadają domnie jak nie słychać  ct w t i na odwrot 
ban za mikro maksymalnie 5 min albo kick więc oto ta spina 
Przepraszam a moje zachowanie ze obrazam citerów jak iinaczej ich nazwać jak psują zabawe inym wink.png

Odniosę sie do gracza Forfik jesli moge nie raz mówiłem ci zebys sie zamknął jak grales ze mną a info nie podawales tylko sb gadałes dostales bana an 5 minut i ból dupy zalosne stary
nic takiego ci nie zrobiłem przepraszam ze nie mam kultury wobec nie w porządku ludzi , cb szauje i takiego pwoodu ci chyba nie dalem ;)

• Właściciel

Cziter nie cziter, dajemy normalne powody banów najlepiej bez swojego autorstwa dopisków. :P

Co do banów za mikro, nie mają mutacji a nie przeszkadzają- brak bana. Jeżeli spamują Ci na czacie admina napisz na czacie, że nie przeszkadza bo daje info i tyle. Ludzie mają przyzwyczajenie chyba do banów za mikrofon, bo na większości sieciach wystarczy brak mutacji aby dać bana. Po kolejne, jak nie sprawdzisz czy na u@ piszą prawdę z mikrem to na jakiej podstawie dajesz bana? Wchodzisz na spect i słuchasz co gadają bo tam słychać dwa team'y.

Reprezentujesz serwer jak i forum, dawaj przykład i to tyczy się każdego. :)

Admin dostaje upomnienie i oby więcej takich sytuacji nie było.

#Zamek.

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.