ksiaze ;/ Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Nick: ksiaze ;/ SteamID: 'STEAM_0:0:102926754' Data: 23.11.2016 Powód bana : Wstaw SSy na CS-Maliver.pl Ssy:http://www98.zippyshare.com/v/nn1iIiN8/file.html Opis: Gram Gram i ban jeśli administracja serwera Maliver.pl nie zmieni podejścia do gracy to gracze nie będą grać jeśli jestem graczem i gram w cs 1.6 7 lat to mam dostawać co 2 -1 dzień ssy Proszę o wyjaśnienie tego z administracją bo ja nie mam co robić tylko ssy wstawiać na każdym serwie . Dziękuję i pozdrawiam admina co mnie zbanował widzimy się kolejny raz na serwie ............ lepiej nie graj jak ja jestem jak cię to wnerwia. Dziękuję i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nirray Postów: 301 Reputacja: 634 Grupa: Zasłużony Inne: Donator Użytkownik Czas: 1d 4g 3m 30s Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Ub, zapraszam do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nirray Postów: 301 Reputacja: 634 Grupa: Zasłużony Inne: Donator Użytkownik Czas: 1d 4g 3m 30s Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Gracz został odbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi