Skocz do zawartości

Skarga Fanaticc.1# Strzał♥ §««

ponczuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Fanaticc.1# Strzał♥ §««

Powód: olewa zgłoszenia na u@.

Opis: Wbił gościu o nicku "Lucky_QXV_PL" na aime, pierwsza runda już zgłaszam adminowi (Fanaticcowi) i brak odzewu z jego strony. Aimer grał przez prawie całą mapkę, a ja zgłaszałem mu dwa razy i pewnie nie tylko ja, bo widziałem nawet na say, żeby ogarną go, admin zamiast go ogarnąć ciągle sobie grał jakby miał w czterech literach zgłoszenia. Dopiero pod koniec mapy dał mu bana, gdzie gościu zdążył sobie nabić trochę fragów i zepsuć innym zabawę oraz rank.

Dowody:

OWnduV3.png

5gWMrja.png

Kara: Brak kary, po prostu przypomnienie mu do czego zobowiązana jest ranga admin.

Bronić oskarżonego to ja nie będę, bo wtedy będziemy mijać się z faktami. Często było tak, że ktoś został zgłoszony a Fanaticc sobie z tego nic nie robił tylko grał bo miał dobrą passę. Tylko pamiętaj, że przez to gracze odchodzą i już nie wracają. 

Już przy pierwszej skardze tłumaczenia Fanatica, "bo gorszy dzień, bo kłótnia z dziewczyną" były bardzo dziwne patrząc na to, że chłopak ma 16 lat.

Przejrzałem sobie demko na którym przedstawiona sytuacja miała miejsce i zachowanie admina jest tutaj totalnie niezrozumiałe, bo cziter przytoczony w skardze był "do wyłapania" w przeciągu kilku sekund, a mimo to grał na serwerze przez ponad 10 minut. Admin w tym czasie poganiał o podłożenie bomby, wyrzucał ludzi z powodem ochłoń/ogarnij się, a delikwent który psuł grę innym ludziom bezkarnie sobie biegał po mapie.

Myślę, że gdyby Malina nie weszła na serwer admin dalej miałby w głębokim poważaniu fakt iż po serwerze biega ktoś na wspomagaczach.

Zgodnie z tym co było napisane w podaniu http://cs-maliver.pl//index.php?/topic/44-a-mo%C5%BCe-ja/ można śmiało stwierdzić, że admin swojej szansy najzwyczajniej w świecie nie wykorzystał, bo po prostu nie dorósł do tego żeby sprawować funkcję admina. I nie zdziwię się gdy po tym jak straci admina więcej go tutaj nie zobaczymy.

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

• Zasłużony

Co do skargi jest Ona w 100% uzasadniona, iż sama zgłaszałam jak się zachowuje, tak samo jak pisze na y@ "z/w idę skręcić szlugi niczym pójdę na trening", i tutaj daje znać "cziterom", że jest admin na serwerze, poza tym wielokrotnie mu zwracałam uwagę a nadal to samo robił lekceważy uwagi i nadal daje za przeproszeniem z dupy powody banów, niestety jest mi przykro ale nie wykorzystał swojej próby jako admin jak napisał to @Różyk.

Temat zamykam by nie było niepotrzebnego spamu, tak jak nie rozumiem po co w temacie wypowiedział się @Maxxiu, chociaż nie gra na serwerze, więc close @Malinaa., sobie otworzy temat i się wypowie.

• Lubię to! 1

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Nie rozumiem poco składasz skargę skoro bana raczej dostał po drugie nie będę się bronił 
nie zawsze wszystko widzę co piszecie na U@ bo jak padam lub na spec siedzę jak patrze na kogoś nie patrze co piszą lub mam zminimalizowanego cs ,  malina jak uważasz ze skarga słuszna nwm zdegraduj mnie lub dodaj mi z 5 punktów ostrzeżeń jako admin powinienem więcej uwagi poświecić serwerowi Przyjmuje cała winę na klatę 

• Właściciel

Nie chcemy się nikogo pozbywać. Bądź uwazniejszy i sprawdzaj graczy od razu a nie masz dobra passę, czy nie chcesz sobie przerywać gry.

Jak idziesz gdzieś zw czy wychodzisz na pulpit a jesteś sam na serwerze to lepiej wyjdź z gry bo to tylko denerwuje jak admin niby jest a nic nie robi :)

A powody banow dawaj te co sa wprowadzone.

Daje Ci kolejne ostrzeżenie i ostatnie. :)

#zamykam.

• Lubię to! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.