BratKrzyskaIbisz Postów: 38 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 1. Bomba przez zmianę w prezent jest zbugowana, po wyrzuceniu nie widać jej. Nawet z radarem ciężko ją podnieść. TT ma pozamiatane. 2. Czapki, widać toż to z daleka, niektórzy się za skrzyneczkami chowają lecz czapeczka(o czym nie wiedzą) cudownie zdradza ich pozycję. Trudniej trafić HS moim zdaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHAMBERKILL-. Postów: 359 Reputacja: 246 Grupa: Donator Inne: Użytkownik Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja też to zauważyłem, fajnie wyszystko wygląda ale bez kitu ;D W sumie ja bym to zmienił ^.^ Propozycja jak najbardziej na tak, czapka zdradza miejsce i to bardzo ułatwia grę przeciwnikom ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 948 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 14g 32m 39s Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 1. Czapki wyłączone. 2. Pakę postaram się poprawić, aby była widoczna. /zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi