Skocz do zawartości

Propozycje od Was, dla Nas! [TYPER]

Borówka

Rekomendowane odpowiedzi

• Wspierający

fgfgfgfg.png.41331dc6bc2d4643ee577b81c2f2cef3.png

Wychodzę z propozycją do Was, żebyście napisali jakie dyscypliny sportowe były chętnie przez Was typowane. Typowanie to nie jest strata czasu, jest to przed wszystkim zabawa i możliwość zdobycia Malicoinsów. Które możecie wymieniać na różnego rodzaju nagrody, od rang premium na forum, poprzez vipy na Naszych serverach, aż po gry na Steam.

Dlatego prosiłbym, każdego zainteresowanego o wypowiedzenie się pod tym tematem i podania swojej propozycji. Jeśli odpowiedzi będą się pokrywać, na pewno dodamy takowe typowanie!

• Super! 3

borowka.png.eaa051a76ab9d8722bfb64ab02824d19.png

Już parę razy mówiłem, zrobić Mix Sportów Drużynowych, czyli powiedzmy 5  zdarzeń, z NBA, NHL, Super Liga Kobiet i Mężczyzn w piłkę ręczną, itp.

• Lubię to! 2

pobrane.jpg

• 3 tygodnie później...

4 propozycje mam, które tak na szybko przychodzą mi do głowy;

1. Dodać coś ala "subskrypcje" Typerki. O co chodzi? Zrobić temat z np ankietą, kto chce, aby w danych kuponach był oznaczany. Jak nie ankieta, to poprzez system reakcji pod postem. Sam używałem tego schematu na innym forum. Kto chce typować, poprzez oznaczenie otrzyma powiadomienie i będzie wiedział o nowym kuponie. 
  2. Robić zamiast kuponu na dzień, kupon z kilkoma meczami. Chodzi mi np teraz o LM zamiast 2 tematy 20.02 i 21.02 zrobić 1, a w sumie z całymi Pucharami Europejskimi. 
  3. Dodać klasyfikację w każdym sporcie indywidualną i na przykład na koniec roku jakiś prezent w postaci MaliCoins. 
  4. Nie wiem, co Właściciele na to, ale można by zrobić kupony specjalne i początkowo za poprawny typ dla 1 osoby byłyby MaliCoins'y, a może kiedyś nagrody finansowe typu 20 psc, o ile byliby sponsorzy/fundatorzy nagród działu typera. 

Mam nadzieję, że zwiększy to zainteresowanie działem. 

• Lubię to! 1

UoWwstO.gif 

• Nescio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.