Skocz do zawartości

Skarga Bongoo

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela:  Magik

Nick oskarżonego: Bongoo

Powód skargi: Więc była taka sytuacja że na serwerze grał kolega który nie miał jeszcze ukończonych 16l.  Nick neo i udzielał się na mikrofonie (podawał info) nic nie krzyczał, nie piszczał i nie wiadomo co jeszcze (tak jak robią to inne osoby w tym wieku) dostał bana (perma) od wyżej wymienionego admina .

Dowody (Screeny/Demko z HLTV): 

Wycinek z consoli : [AMXBans] 'neo' got banned permanent. Reason: 'Laming'

Link do bana:  http://tysiek31.mybans.eu/ban_list.php?bid=7945
 Proponowana kara: +1 ostrzeżenia administracyjnego/ upomienie admina

Wyjaśnienia: myślę że za nadużywanie mikrofonu taka kara jest zbyt surowa aby dostać całkowity zakaz gry na serwerze . Administrator powinien ponownie przeczytać regulamin serwera oraz taryfikator banów na serwerze Only DD2 . Pozdrawiam :witaj:

• Lubię to! 1

Już tłumaczę: 

1. Nadużywał Mikrofonu nie mając mutacji i ponad 16 lat 

2. Nie wykonywał celów , chodził po mapie 

3. Dawałem mu ostrzeżenie o mikrofon +16 

4. Zlekceważył ostrzeżenie i dalej to robił 

Chcecie karać to proszę bardzo , przyjmę karę , ale nie toleruje takich zachowań , każdy ma swoje zdanie P.S Czytałem Regulamin Only DD2

17 minut temu, Erorr napisał:

Już tłumaczę: 

To nie są wystarczające powody do tego, żeby komuś dać permanentnego bana ;)

• Lubię to! 1

49 minut temu, Erorr napisał:

Już tłumaczę: 

Perm? Serio? Ja bym za to bana na 1 dzień nie dał, max 3 godziny. Bez komentarza na takie zachowanie...

PS. Jeśli ktoś bez mutacji udziela się przez mikro i DAJE TYLKO INFO, nie masz prawa go wywalić

• Lubię to! 2

ddOQGML.jpg

Byłem przy tej sytuacji to myślę, że mogę się wypowiedzieć. 
Ban powinien być jak najdłuższy, Magik ty kłamiesz. :) Neo darł się jak .. szkoda słów, krzyczał piszczał jęczał .. gracze przeklinali na niego by ten sie uspokoił a ten jeszcze bardziej. 
Ale perm za mikro? Śmieszne. Skarga słuszna :)

1 minutę temu, Creating. napisał:

Byłem przy tej sytuacji to myślę, że mogę się wypowiedzieć. 
Ban powinien być jak najdłuższy, Magik ty kłamiesz. :) Neo darł się jak .. szkoda słów, krzyczał piszczał jęczał .. gracze przeklinali na niego by ten sie uspokoił a ten jeszcze bardziej. 
Ale perm za mikro? Śmieszne. Skarga słuszna :)

W tym momencie co grał ten gracz Neo grało jeszcze kilku poniżej 16l. i to prawdopodobnie oni krzyczeli, wyli, jęczeli itd. Gracz Neo z tego co słyszałem podawał tylko info takie jak np. uważaj idzie albo strzelaj itp. Szkoda że HLTV nie odtwarza dźwięku :/ no ale nie odbijajmy od sedna sprawy ;) .

Panowie, jako nowy członek (bez podtekstów) sieci, pozwolę sobie na kilka zdań mojego wywodu w tym temacie. Wiele aspektów zaistniałej sytuacji zmusza nas do rozmyślań, jednak nie widzę, abyście zastanawiali się nad tym co piszecie. To co się stało, wymaga jak najbardziej wyciągnięcia konsekwecji. Ale czy te konsekwencje będą poważne? Nie oszukujmy się. Bana można, a nawet powinno się skrócić do jednego dnia. Admin serwera powinien powstrzymywać emocje i rozważyć powagę sytuacji. A osoby, które nie mają pojęcia co mówią, zamknąć się. Każdy z nas ma prawo do błędów. Tak samo admin, który przesadził z banem, jak i gracz, który ma w dupie regulamin.a

Pozdrawiam. Irek.

15 minut temu, Non-SteamPower napisał:

Panowie, jako nowy członek (bez podtekstów) sieci, pozwolę sobie na kilka zdań mojego wywodu w tym temacie. Wiele aspektów zaistniałej sytuacji zmusza nas do rozmyślań, jednak nie widzę, abyście zastanawiali się nad tym co piszecie. To co się stało, wymaga jak najbardziej wyciągnięcia konsekwecji. Ale czy te konsekwencje będą poważne? Nie oszukujmy się. Bana można, a nawet powinno się skrócić do jednego dnia. Admin serwera powinien powstrzymywać emocje i rozważyć powagę sytuacji. A osoby, które nie mają pojęcia co mówią, zamknąć się. Każdy z nas ma prawo do błędów. Tak samo admin, który przesadził z banem, jak i gracz, który ma w dupie regulamin.a

Pozdrawiam. Irek.

Tak to prawda, zdaję  sobie sprawę że przesadziłem z tym banem na zawsze , ale wtedy na serwerze było dużo dzieci , dałem 1 perma by ich trochę nauczyć, skończmy tą skargę i dajcie mi odpowiednią karę jaką @Magik proponował .... @Creating. widział co się działo 

Jestem Bardzo konsekwentny w takich sprawach 

Error upominałem cię.. Miałeś dać z siebie 100% z pewnością była inna administracja mówiłem ci że masz infromować stałych administratorów... JA serio muszę kuźwa pogadać z @Malinaa. ... Bo to serio staje się dziwne mówiłem ci amx_ban .. wpisujesz czas itd Ej mordo serio upominałem cię... Skarga słusza perma za mikro ? najpierw upomnienie,kick,ban ale nie perm !!!! Perm max 1day jeżeli ktoś cię lekceważy dajesz bana na 30 min, jeżeli ktoś dalej to robi ban 4h... 

3 godziny temu, Non-SteamPower napisał:

Pozdrawiam. Irek.

Będą poważne.. bo to już było nie jego 1 ostrzeżenie, chłopak miał się poprawić ale jak widać nie widać jakichkolwiek postępów.... Sorki że piszę 2 x pod rząd ale nie widziałem tego tematu. 

e46.png

• Właściciel

Bana skracam do 1 dnia.

@Erorr widać właśnie, że chyba nie czytałeś regulaminu, radze w końcu dobrze na niego spojrzeć i się zapoznać. Ostatnia szansa, jeszcze jedna zasadna skarga i wylatujesz. ;)

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.