Skocz do zawartości

odwołanie iluzjonista

Rekomendowane odpowiedzi

Godzina i dzień nadania bana: już sporo minęło więc nie pamiętam

Opis sytuacji:  ban mi się należał,odpokutowałem swoje więc liczę na dobre serce administracji

Dowody:

Inne: obiecać nie mogę,ale postaram się być grzeczny.

• Lubię to! 6
  • Haha 2
  • Super! 1

Jestem na TAK, dobry chłopak o wielkim sercu, myślę że poprawi swoje zachowanie i stanie się jeszcze bardziej dobrym człowiekiem niż był 

• Lubię to! 3
  • Haha 2

strix1337.png.fb80458a11899bd6a38e67feea118e7b.png.3102deafb427fa9c31c9ac1bf8cd078a.png

Można dać mu szansę , brakuje troszku jego i myślę że chłop się poprawi 🙂mam nadzieję że coś sobie przemyślał 😁

• Lubię to! 1
  • Haha 2

• Przyjaciel

Ogolnie zaskoczyłeś mnie mocno tym, że po takim czasie jednak napisałeś to UB. Raczej myślałem, że nie odzyskując dostępu do czatu przy ostatnim odwołaniu uciekniesz sobie od nas! No, a Ty jednak znów piszesz odwołanie  co oznacza, że zależy Ci, może w większym stopniu niż wcześniej, a może nie! Kto wie?!

Myślę, że taki czas bez nas dobrze Ci zrobił i jesteś gotowy znów z nami pisać!

Oraz, że wybaczysz mi to co napisałem wcześniej w Twojej prośbie o ub :pepeLove:

Wracaj do nas!

• Lubię to! 3
  • Super! 1

• Wspierający

Ja jestem na tak.

Chce wrócić, był cały czas na forum, a więc może i by się przydała jakaś amnestia. Nie ma co patrzeć na zdanie jednego osobnika, bo w sumie się ono nie liczy.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Super! 1

borowka.png.eaa051a76ab9d8722bfb64ab02824d19.png

Drodzy poddani i oddani parafianie: 

Odkąd jeden z naszych parafian zbłądził na czatbox nastał spokój, kultura oraz wzajemny szacunek do bliźniego. Jednakże nastała również pustka i cisza, po osobie, która nie będąc zawsze zgodnym z prawem, wprowadzał ruch i momenty żartobliwe w swoim zachowaniu. Pan nasz Jezus nauczał; "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci na nią kamień". W każdym stadzie owiec znajduje się zbłąkana czarna owieczka, lecz dobry pasterz dba o wszystkie owce. Reasumując, każdemu należy się druga szansa, jednakże @ Iluzjonista  został wydalony z naszej parafii niespełna miesiąc temu. Poprzednia próba odwołania się i odkupienia swoich win była 11 marca. W międzyczasie @ Iluzjonista  odpracował pokutą swoje winy w postaci warnów. Pokrzywdzony, który prosi o wybaczenie, napisał bardzo słabe podanie odwołujące się. W związku z powyższym, jako skromny pasterz sportowych owiec sugerowałbym naszej władzy możliwość powrotu @ Iluzjonista do naszej wspólnej społeczności dnia 11 maja pod warunkiem, że będzie bacznie słuchał porad psychologicznych ekspertów tej o to parafii. 

Z uszanowaniem

Wasz 

@ Obi-Wan Kenobi

• Lubię to! 1
  • WTF? 1
  • Haha 2
  • Ulalala! 1

UoWwstO.gif 

Jestem na nie : to będzie się powtarzalo tydzień ok a potem to samo i znów warny i ban ja nie wierzę w jego przemianę że się zmienił sam napisał że się postara ale tak naprawdę będzie odwalał maniane cały czas napisał ładnie bo na litość chcę wziąć Wszystkich i że od kupił warny to tylko że względu że mógł dostać perma a nie że się zmienił nie ma nigdzie iść bo wszędzie ma permy na innych forach ale wielka Pani Sędzia i Pan Sędzia i wielka rada  zaceduje co z tobą zrobić ale będzie tak jak było .. Pozdrawiam 

- prośba UB nawet nie ma słowa przepraszam, postaram się być grzeczny ty masz być a nie postarać się xd 

• Lubię to! 2
  • Haha 2

• Junior Administrator

Też napiszę swoje żebyś kolejny raz się czepiał XDDD 
Od 11 marca nie minął miesiąc nawet, ale starasz się odkupić swoje winy 😆 
Na czacie cisza spokój, faktycznie jakoś tak kulturalniej bez Ciebie, ale nie oznacza, że lepiej! :2236_keka:
Jeżeli będziesz w stanie chociaż trochę się opanować i nie odwalać swojego fiku miku na czacie to chętnie Cię na nim zobaczę 😄 
Może coś zrozumiałeś 🙂 

• Lubię to! 3
  • WTF? 1
  • Haha 1
  • Ulalala! 1

12MAPS/FFA
193.33.176.51:27085

sygnatura.png.0e98c281082ca3e0b73c266b6b5121d9.png

Ja też jestem na TAK

Chłopak o wielkim sercu, jajach trochę mniejszych poprawił się bynamniej na ts to i tu myślę że będzie pięknie. Na plus na pewno szczerość - nie obieca rzeczy której nie do końca zrobi. Odpokutował swoje więc unban mu się należy 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Super! 1

Wspólnie z zarządem sieci postanowiliśmy dać ci kolejną szansę. Myślę że weźmiesz chociaż trochę do siebie rozmowę z Administracją na ts. i teraz będzie już tylko lepiej! 
Ciesz się czatem na nowo, lecz pamiętaj o przestrzeganiu zasad i regulaminach! 

d2hOuwJ.png

• Lubię to! 5
  • WTF? 1

06849937492497786438.gif.cfe3b0ccdf165dc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.