Skocz do zawartości

Admin Discord - BlanciK

Shadoww

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Fabian
Nick: @
   BlanciK

Znajomość Discord'a (w skali 1-10): 9/10
Coś o sobie (co najmniej 3 zdania): Siemka! Jestem Fabian mam 19 lat, pochodzę z lublina a dokładnie ze śródmieścia. Moimi zainteresowaniami są dość nietypowe rzeczy takie jak zjawiska paranormalne, psychologia człowieka, demonologia [nie wnikajcie haha] oraz prace redaktorskie. W wolnym czasie lubię słuchać muzyki, czytać książki, pisać z wami na chat-boxie a przy okazji udzielając się w redakcji.
Co byś zmienił/a na serwerze?: Chciałbym zmienić całkowity wygląd serwera, jak i dodać trochę nowości. (Oczywiście za zgodą właścicieli)
Pełniłeś/aś kiedyś funkcję admina?: Tak byłem adminem tego serwera!
Ile dziennie poświęcasz czasu na Discord'a?: 3/6 godzin
Dlaczego Ciebie mielibyśmy wybrać? (co najmniej 3 zdania): Mam pomysły oraz chęci do rozkręcenia tego serwera, ponieważ niestety jest mała aktywność. Równie dobrze chciałbym jako admin wprowadzić odrobinę świeżości. Także przydał by się admin na serwerze.
Kontakt: IG, DC, STEAM, FORUM!
  • Lubię to! 1

"Czym bardziej w życiu ma się pod górkę, tym lepsze później będą widoki"

Moim skromnym zdaniem discorda się nie rozkręci, między innymi dlatego, że na forum większość to stara gwardia korzystająca ciągle z teamspeaka/nie ogarniającą discorda. 

Najzwyczajniej nie podniesie się na serwerze aktywności, no chyba, że jakoś minimalnie, bądź na krótki okres czasu.

Discord jest martwy już od dawna i z jednej strony nie potrzebuję on admina (no bo jest martwy) lecz z drugiej strony zawsze możesz spróbować swoich sił.

Jestem na tak, próbuj, powodzenia 🗿

love

• Super! 1

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

• Właściciel
W dniu 13.06.2024 o 11:39, guts. napisał(a):

Moim skromnym zdaniem discorda się nie rozkręci, między innymi dlatego, że na forum większość to stara gwardia korzystająca ciągle z teamspeaka/nie ogarniającą discorda. 

Najzwyczajniej nie podniesie się na serwerze aktywności, no chyba, że jakoś minimalnie, bądź na krótki okres czasu.

Discord jest martwy już od dawna i z jednej strony nie potrzebuję on admina (no bo jest martwy) lecz z drugiej strony zawsze możesz spróbować swoich sił.

Jestem na tak, próbuj, powodzenia 🗿

love

Jak ma się podnieść dc jak osoby, które z niego korzystają z reguły mają swojego (np. TY) bądź gdzieś siedzą ale nie na sieciowym.

Można spróbować. 

0CYZmCB.png

Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK!

• WTF? 1
  • Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.