Skocz do zawartości

Emotikony chatbox

aRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Wspierający

Hej, nie wiem od kiedy tak się dzieje, ALE nie ma możliwości wyboru ostatnio używanych emotikon na chatboxie. W sumie nie wiem czy to tylko u mnie czy u wszystkich ale jestem za tym aby znów to wprowadzić 😄 

asd.png.5c47908d96f7d1b81b9843302f63935e.png

@ K4Bum  ogólnie używałem apki maliver o czym nie wspomnialem, ale za namową @ Malinaa.  przeszedłem na przeglądarkę, usunąłem ciasteczka, a emotikon wciaz nie mam. :c

K4Bum ,

Spróbuj wyczyścić ciasteczka i odśwież stronę ;V 

• Właściciel

Ja mam zakładkę "ostatnio używane" na telefonie i na komputerze. Pytanie czy jeszcze u kogoś występuje taki problem? 

• Lubię to! 1
  • WOW! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

18 minut temu, Malinaa. napisał(a):

Ja mam zakładkę "ostatnio używane" na telefonie i na komputerze. 

Też ją mam 

Screenshot_2024-06-26-06-47-31-846_com.android.chrome.jpg.b3dd1f8b25a2ee22622e5069918266ce.jpg

• WOW! 1

Masz problem z tym jak ja pisze ??? To sie czep, nie mieszkam w PL od 2007.

giphy-downsized-large.gif

6C37D71D95F3ADE1FF4EB9C4B333A25612799736

Ja również mam taką możliwość! 

35 minut temu, Malinaa. napisał(a):

Ja mam zakładkę "ostatnio używane" na telefonie i na komputerze. Pytanie czy jeszcze u kogoś występuje taki problem? 

• WOW! 1

LVR6gZ7.png.9c4f042795af521122e45f73f11e9e17.png

"Czym bardziej w życiu ma się pod górkę, tym lepsze później będą widoki"

Również posiadałem przez większość czasu ten sam błąd. Dopiero od jakoś miesiąca lub dwóch maksymalnie w końcu widzę ostatnio używane emotikony na pc (bo na telefonie nie miałem takiego problemu).

Tylko niestety nie wiem na czym on polegał, bo tak nagle jednego dnia mi zaczęło działać ;/

Może jakiś błąd z aplikacją Chatboxa, albo reset czatu coś psuje, bo raczej nie jest to błąd po stronie użytkownika, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na 100%, zgaduję tylko.

Mogę jedynie potwierdzić, że też z takim błędem się borykałem przez pewien czas. :5163-95-crythumbsup:

• Ulalala! 1

xDSYJ0y.png

• Właściciel

Nie jestem w stanie napisać dlaczego ten błąd wystąpił, tym bardziej, że pojawia się on u pojedynczych osób. Być może problem czatu, nie samych emotek bądź czasowe bugi po stronie użytkownika. Sprawdziłem u siebie na większości możliwych przeglądarkach, zarówno na pc jak i na mobilce i za każdym razem działało.

Aby wykluczyć to pierwsze, sprawdź czy masz tak samo w postach "ostatnio używane".

• WTF? 1

• Właściciel Serwera

Coś ewidentnie masz nie tak, bo działa to normalnie, testowałem na różne sposoby.

Spróbuj jeszcze tak, wejdź tutaj: https://cs-maliver.pl/cookies/

I zaznacz 'Opcjonalne pliki cookie' , aby było zielone

• Wspierający
3 godziny temu, Tysiek napisał(a):

Coś ewidentnie masz nie tak, bo działa to normalnie, testowałem na różne sposoby.

Spróbuj jeszcze tak, wejdź tutaj: https://cs-maliver.pl/cookies/

I zaznacz 'Opcjonalne pliki cookie' , aby było zielone

Jesteś Przemek Bogiem :Pepe-shy:

tysio.png.43c7bd1eb3ae3455c965ae78156c2733.png

Ogólnie miałem opcję  'Opcjonalne pliki cookie'  zaznaczoną, ale tak jak Malinaa.  mi zawsze mówiła "spróbuj wyłączyć i włączyć" tak też zrobiłem i działa, dziękuje!

DW5Kky2.png

06849937492497786438.gif.cfe3b0ccdf165dc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.