Skocz do zawartości

LOTTO

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium

Oponuje za tym żeby zmniejszyć ilość liczb losujacych do 33 . Ciężko jakąś trójkę wyskrobać nie mówiąc o 4/5 czy 6.  No i miejmy swój własny system rozgrywki  a nie czysto skopiowany z normalnego lotka gdzie wiadomo ile tam zakładow leci a ile u nas . Pozdrawiam Henryk

• Lubię to! 2
  • Ulalala! 1
  • Super! 1

Jestem jak najbardziej za dodaniem tej propozycji, sam nawet mam parę pomysłów na zmianę rozgrywki! 

Moglibyśmy zrobić coś takiego, że zbierałoby się punkty za wylosowane liczby np, w jednym poście ktoś wylosował dwie liczby, czyli dostaje 2 punkty i tak dalej.

Za uzbierane punkty byłyby nagrody takie jak np, za 20pkt 20 mali coinsów czy inne nagrody w postaci rangi vip czy coś! 

• Lubię to! 2

"Czym bardziej w życiu ma się pod górkę, tym lepsze później będą widoki"

Jestem za! Zwiększy to szanse trafień a szczęściu trzeba czasem pomóc 🤓

• Lubię to! 1

punisher GIF by Marvel's Daredevil

• Premium

Jestem za, ciężki los jest to obecnie... 

• Lubię to! 1

ShQ1brS.gif

https://cs-maliver.pl/topic/43091-artykuł-shrek-i-piosenka-„all-star”/#comment-275024
https://cs-maliver.pl/topic/43226-artykuł-o-marihuanie/

Również jestem za tym pomysłem 🙂 ciężko jest trafić liczbę, a zmniejszenie pozwoli nam użytkownikom trafić 🙂 

• Lubię to! 1

Sam prowadziłem niejednokrotnie lotto na innych forach i losowałem tyle razy, aby chociaż 1 osoba trafiła 3 liczby. Wilk syty i owca cała, bo zawsze ktoś coś wygrywał 😉 Taka moja sugestia 

• WTF? 1

UoWwstO.gif 

• Przyjaciel

Mi się wydaje, że wygranie lotto na Maliver to jak wygranie szóstki w lotto :pepoG:'

Nigdy nie wygrałem, choć dużo razy próbowałem i jedyną zmianą jaką bym zaproponował to większa nagroda za zdobycie mocnych trafień 😇

• Lubię to! 2

Niestety ale muszę was rozczarować. Wspólnie z Właścicielami podjęliśmy decyzję że nie damy wam tej satysfakcji i nie zwiększymy wam procentu na wygraną.  Chodź raz już była taka sytuacja, ale nie tym razem :4566_KEKW:Jak to już w LOTTO bywa, szczęście kiedyś musi się uśmiechnąć. :5163-95-crythumbsup:

Bn6W5Hp.png
  • WTF? 2
  • Smutny 1
  • Haha 1
  • Super! 1

06849937492497786438.gif.cfe3b0ccdf165dc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.