Skocz do zawartości

[ZGŁOSZENIE] ANGEL

Mrs.Fuksiara

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Administrator

wanuheB.png

Podaj minimum 3 cechy w zdaniach. 

Np. Wybieram ją/jego na aniołka, bo jego/jej poczucie humoru sprawia każdemu radość. 
Jego/jej pozytywny vibe potrafi uleczyć nawet zranioną duszę. 

(farmazony też dozwoloneale cechy/opis zgodne z tym co wiesz)

WZÓR

Nick grzecznisia:

Dlaczego on/ona:

Użytkownik  Dziewczyna

• Lubię to! 2
  • Super! 2

12MAPS/FFA
193.33.176.51:27085

sygnatura.png.0e98c281082ca3e0b73c266b6b5121d9.png

Nick grzecznisia: Martinos. TM.

Dlaczego on/ona: mily , pomaga jest dobry rozumny da sie pogadac lubie bardzo i no :5691-peepo-daddy:

• Haha 1
  • Super! 2

Ryzyko Malina ❤️ 

cytryna - malina z maliną = naj duo

mqdefault.jpg.c3bf29d1ef182e00d8e027236413d728.jpg

Nick grzecznisia: Malinaa.

Dlaczego on/ona: Jest bardzo pomocna, wyrozumiała i miła. Bardzo dobrze sprawuje się jako właścicielka sieci, oraz wspiera wszystkich jeśli o to poproszą! Jednym słowem, zasługuje na to miano! 

• Ulalala! 1
  • Super! 1

„Wszystkie nasze marzenia mogą się spełnić, jeśli mamy odwagę je realizować.”

~Walt Disney~

• Junior Administrator

Nick grzecznisia: Delfinek

Dlaczego on/ona: Jest bardzo pomocną osobą. Zawsze stara być się miła i zaraża swoim delfiniczym śmiechem ludzi dookoła 😄 
Potrafi poprawić humor w najmniej oczekiwanym momencie. 

• WTF? 1
  • Super! 2

12MAPS/FFA
193.33.176.51:27085

sygnatura.png.0e98c281082ca3e0b73c266b6b5121d9.png

• CSM ANGEL

Nick grzecznisia: Indestructible III

Dlaczego on/ona: Chyba nie ma osoby, której Zuza zrobiła krzywdę. Zawsze jest uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona do każdego użytkownika . Z każdym porozmawia na chacie oraz nigdy nie jest przesadnie wulgarna czy też chamska. Wydaje mi się, że to nasz forumowy aniołek choć nadużywa emotki „😈” :2236_keka:

• Haha 2
  • Super! 4

hamsterPweasePinkBow Discord & Slack Emoji

𝒏𝒊𝒄𝒌𝒊.

Loading_Gif Discord & Slack Emoji

Nick szatanka: osia46 JB

Dlaczego on/ona: Zawsze można z nią miło porozmawiać, pocieszna, pomocna i troskliwa, a tak na poważnie to chyba jedyna osoba z którymi siedzę i mnie jeszcze nie nawyzywała haha.. 

• Super! 2

123.jpg

Nick grzecznisia: nicki.

Dlaczego on/ona: hmm, to tak nigdy nie słyszałem aby przeklinała serio o nie widziałem, spoko kobieta znam ja trochę z gry komputerowej i forum kiedyś, sprawiała i sprawia mi wrażenie bardzo sympatycznej osoby, ale pozory mylą nie wiem nie znam się hehe, dla mnie aniołkiem jest właśnie Nikola bo nigdy nie widziałem aby krzywdę komuś zrobiła, a i pożartować można i rozgrzeszenie da i tabakę zaszywa 🤓 no i lubi frytki z keczupem, ja lubię Nikolę spoko wariatka pozytywna jest i Alleluja 

• Lubię to! 1
  • Super! 1

• Fundator

Nick grzecznisia: Mrs.Fuksiara

Dlaczego on/ona: Fuksi ma zajebisty vibe, od początku dobrze się rozumiemy. Jest botem w valorancie jak ja! 😄 Pomaga, wspiera bardzo i jest wariatką pozytywna jak ja! ❤️💪

• Super! 1

874mhUT.png

• Premium

Nick grzecznisia: Alcantara

Dlaczego on/ona: Jest pomocny, wejdzie na forum to pogada, ze wszystkimi, pożartować potrafi i ma swoje zdanie, a to najważniejsze. Większość kobiet się za nim ogląda i każda z nich czeka, aż wbije na forum, złoty człowiek

• Super! 2

• Wspierający

Nick grzecznisia: Ojciec Rydzyk

Dlaczego on/ona: Jest niczym Charon w mitologii Greckiej. Pomaga przejść ludziom na drugi świat, co czyni go jednym z aniołów. Dodatkowo, jest pod telefonem i zawsze pomoże wyjść z domu, kiedy człowiek już nie daje rady XD

• Haha 2
  • Ulalala! 1
  • Super! 1

borowka.png.eaa051a76ab9d8722bfb64ab02824d19.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.