Skocz do zawartości

[CSGO:MOD] Co chcecie zobaczyć? Krótkie info

Mrs.Fuksiara

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Administrator

znwkqI0.png.88af810997aa7bb8068a5319d1824851.png

Cześć mysie pysie! 
Jak wiecie z JB nam nie wypaliło do końca, ale się nie poddajemy!
Jako, iż sama jestem strasznym maniakiem csgomodów, taki też powstanie!
Mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu, bo moim skromnym zdaniem jest po prostu sztosem. 
Dzięki pracy `Burdavsky  mamy ową możliwość. Kolega znany jest z bardzo dobrych modów.

Chcielibyśmy was zapytać, co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze?

Mapy/pluginy/skiny? 
Cokolwiek wpadnie wam w oczko, chętnie rozpatrzymy. 

Nie ukrywam, że wiele już na serwerze mamy, ale na chwile obecną chcemy zobaczyć, czy będą również chętni do grania. 
Oczywiście, to nie będzie serwer na chwile. 
Wiadomo, że musi minąć, czas, aby coś się rozkręciło, więc takowy sobie damy. 

Od graczy, dla graczy :pepelove2:

Skład osób prowadzących: 
Malinaa.   Mrs.Fuksiara   Delfinek

• Super! 4

12MAPS/FFA
193.33.176.51:27085

sygnatura.png.0e98c281082ca3e0b73c266b6b5121d9.png

2 godziny temu, Mrs.Fuksiara napisał(a):

Jak wiecie z JB nam nie wypaliło do końca, ale się nie poddajemy!

Jo gambare, może tym razem się uda. :1314-kekw-holup:

2 godziny temu, Mrs.Fuksiara napisał(a):

co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze?

Mapy/pluginy/skiny? 

Tak, chciałbym to zobaczyć na serwerze. 

/dobra koniec żartów bo jeszcze warna dostanę xD.

Fajnie by było wiedzieć, co jest już zaimplementowane, więc jak się powtarzają rzeczy to sorry. 

Moje propozycje:

• Klany,
  • Możliwość obstawiania zwycięzcy podczas pojedynku 1vs1,
  • Lotto?, na początku meczu możemy wylosować numer /losuj i pod koniec meczu system losuje numer i zwycięzca dostaje skumulowany majątek z lotka,
  • Więcej rang do zdobywania po Globalu (mogą być nawet jakieś 4fun), żeby było co robić oprócz grindowania skinów czy K/D, można też zrobić jakieś cykliczne/eventowe dodatkowe rangi,
  • Eventy cykliczne (dla przykładu halloween czy świąteczne), gdzie można zdobyć unikalne skórki (albo pójść o krok dalej i dodać tematyczne czapki rodem z JB), skrzynki tak jak to robi volvo,
  • W godzinach wieczornych zmienić oczojebne słońce na noc (był chyba jakiś plugin na coś takiego),
  • Być unikalnym i wprowadzić BATTLE PASS (oczywiście darmowy i biedniejszy w nagrody dla plebsu i płatny za jakieś grosze, no typowe dla tego rodzaju mikropłatności), w którym by były misje do wykonania i w nagrodę byśmy dostawali jakieś duperele,
  • OPERATORZY, ot skinki postaci do odblokowania, więcej rzeczy do grindowania ot co,
  • Wnoszę o nie dodawanie disco polo czy jakiegoś pseudo rapu do roundsound a dodać jakieś tematyczne muzyczki, a jak nie da rady to do ustawień konta (o ile to ten sam go mod, co wszędzie) możliwość trwałego wyciszenia rs'ów #chrońmy uszy od tych katuszy,
  • Więcej różnorodnych misji, skrzynek, skinów (skinów to wiem limicik tej antycznej gierki nie pozwala na więcej ale po co komu X skinów do takiego famasa czy strzelby, którymi nikt nie gra ok ok),

Póki co to tyle. :fishing:

• Jeżeli to cs;go mod by `Krwiopijca to proponuję zmienić paczkę :1314-kekw-holup:,

• Hajs się zgadza! 1
  • Super! 2

dark,en,badge,bg-000,badges,games

51 minut temu, notHappy. napisał(a):

Jo gambare, może tym razem się uda. :1314-kekw-holup:

Tak, chciałbym to zobaczyć na serwerze. 

/dobra koniec żartów bo jeszcze warna dostanę xD.

Fajnie by było wiedzieć, co jest już zaimplementowane, więc jak się powtarzają rzeczy to sorry. 

Moje propozycje:

• Klany,
  • Możliwość obstawiania zwycięzcy podczas pojedynku 1vs1,
  • Lotto?, na początku meczu możemy wylosować numer /losuj i pod koniec meczu system losuje numer i zwycięzca dostaje skumulowany majątek z lotka,
  • Więcej rang do zdobywania po Globalu (mogą być nawet jakieś 4fun), żeby było co robić oprócz grindowania skinów czy K/D, można też zrobić jakieś cykliczne/eventowe dodatkowe rangi,
  • Eventy cykliczne (dla przykładu halloween czy świąteczne), gdzie można zdobyć unikalne skórki (albo pójść o krok dalej i dodać tematyczne czapki rodem z JB), skrzynki tak jak to robi volvo,
  • W godzinach wieczornych zmienić oczojebne słońce na noc (był chyba jakiś plugin na coś takiego),
  • Być unikalnym i wprowadzić BATTLE PASS (oczywiście darmowy i biedniejszy w nagrody dla plebsu i płatny za jakieś grosze, no typowe dla tego rodzaju mikropłatności), w którym by były misje do wykonania i w nagrodę byśmy dostawali jakieś duperele,
  • OPERATORZY, ot skinki postaci do odblokowania, więcej rzeczy do grindowania ot co,
  • Wnoszę o nie dodawanie disco polo czy jakiegoś pseudo rapu do roundsound a dodać jakieś tematyczne muzyczki, a jak nie da rady to do ustawień konta (o ile to ten sam go mod, co wszędzie) możliwość trwałego wyciszenia rs'ów #chrońmy uszy od tych katuszy,
  • Więcej różnorodnych misji, skrzynek, skinów (skinów to wiem limicik tej antycznej gierki nie pozwala na więcej ale po co komu X skinów do takiego famasa czy strzelby, którymi nikt nie gra ok ok),

Póki co to tyle. :fishing:

• Jeżeli to cs;go mod by `Krwiopijca to proponuję zmienić paczkę :1314-kekw-holup:,

- Klany sa zrobione 

- Ciekawe jak Fuksiara/Delfinek lub malina na to zareaguja ;D  to bedzie /bet za walute serwerowa

- Jest system /jackpot gdzie wpłacamy walute i na 6 min przed koncem mapy losuje 1 zwyciezce co zabiera wszystko

- Można ogarnąć ja beda jakieś propozycje na rangi ale żeby wbić tutaj globala musisz miec +10k zabójstw wiec moze byc ciekawie

- Za eventami jestem ale tylko jak jakieś swięta itp.

- Za battlepassem nie jestem przekonany może w pózniejszym etapie serwera na ten moment uważam bezsens

- To juz o tym z fuksiara gadałem jak juz serwer wystartuje i bedzie wiecej czasu beda i skiny dla operatorów przyogotanych mam 15 sztk i bedzie skrzynka operatorów .

- Rs to kwestia juz dziewczyn co one będą chciały na serwerze chociaż sam bym wolał bez rsów wgl 😄

- Mijse sa w trakcie tworzenia , skrzynek sa na ten moment 4 sztk a skinów nie ma jeszcze dodanych wiec ciezko mi okreslic ile ich bedzie .

Jeżeli chodzi o cs:go moda to nie jest krwiopijca,ozone ani ten co mozna kupic na pewnej stronie ;D

Chciałbym jeszcze wiedzieć czy chcecie mapy te css czy zwykłe z 1.6 😄

// Ciemne niebo napisałem i od 20 do 7 rano jest ciemne niebo z racji tego ze teraz szybko sie robi ciemno na dworze 😄

• Lubię to! 1
  • Super! 2

• Top Donator Października
7 godzin temu, `Burdavsky napisał(a):

Chciałbym jeszcze wiedzieć czy chcecie mapy te css czy zwykłe z 1.6 😄

Jak na moje to 5 dni w tygodniu mapy css lub 1.6 a na weekend na odwrót 😉 Chyba że bez zabawy ze zmianami zrobić pół na pół css i 1.6

• Super! 1

8 minut temu, Quuai napisał(a):

Jak na moje to 5 dni w tygodniu mapy css lub 1.6 a na weekend na odwrót 😉 Chyba że bez zabawy ze zmianami zrobić pół na pół css i 1.6

Też jestem tego podejscia zeby były mapy te i te , wkońcu gracze i tak sami będa wybierac mapy na której chca grać 😄

• Super! 1

• Junior Administrator
12 godzin temu, Quuai napisał(a):

I tak będzie 🙂 Gracze mają w tym największy udział. Quuai  ale weswood and rats musi być xD 

notHappy.

Skiny, klany(rozbudowa i wojny klanów), operacje, vip, 4skrzynki, jackpot, startrack, rynek/wymiany/sprzedaż. To w skrócie. 
W planach skrzynie z agentami oraz skrzynie z innymi duperelami + market z wyborem koloru wiadomości, laserami i innych tego typu. 

Co do rang, możemy dodać więcej i nie widzę w tym żadnego problemu, ale tak jak napisał burda będzie ciężko do zdobycia, więc można pozmieniać końcowe rangi na coś kreatywniejszego. 

Eventy są w planach, a przynajmniej w głowie + konkursy😄 

Jeżeli chodzi o mapy nocne, nie wiem, czy będzie mam się chciało, aż tak to zmieniać, ale możemy je po prostu dodać :x

Coś z tym battle passem już mi świeci z innym forum, gdzieś to już widziałam, ale jeżeli będzie się rozwijać gomodzik, to z biegiem czasu chętnie na coś takiego pójdę, ale trochę w innym stylu ;> Myślę, że nabijanie poziomu (rangi lub expa) i odbieranie nagród w temacie na forum, aby nie obciążać serwera. 

RSY - Tutaj będzie różnorodność nic nie mogę obiecać (w ogóle jeżeli będą) XD 

SKINY DO WSZYSTKIEGO bo inaczej to bezsensu! Będą też skiny eventowe, których potem już nie będzie można zdobyć, czyli UNIKAT, także rozrywki będzie trochę ;> 
Ograniczymy ilość skinów do innych broni niż tych bardziej grywalnych, ale zawsze będą ze 2-3 do wyboru. 🙂 

Dzięki za propki, jesteście super. Czekamy na więcej! 

Może jakieś mapy typowe? 

Edit: 
Startrack już są na serwerze 😄 

Happy. CS 1.6

Breloczki jeżeli będą możliwe to chętnie wsadzimy w możliwość zakupu 😄 

Mapy typowe do cs:go mile widziane 🙂 

Quuai  ta mapa jest grywalna na innych csgomodach, dlatego ją mega lubie 😄 Jak będzie coś nie tak, to się usunie! 

On robi swoją paczkę, kiedyś miał gomoda i bardzo dobrze prosperował. 🙂
A co do reszty jeżeli będzie taka możliwość to się doda 😄 

Sklep jest tylko do dropienia, nie ma możliwości zakupienia osobnego skina. 
Będzie taka możliwość, ale nie za monety tylko za ZŁ, tak samo jak zakup monet za ZŁ 🙂 

A też w miare rozwoju serwera będzie się dodawało więcej. 

EDIT XD

PS. jak sie bedzie dalo zrobic zakup skinow za monety, to, to zrobimy, ale w pozniejszym czasie, bo muszę też spisy rynkowe i wartosci okreslic 😛 

• Lubię to! 1

12MAPS/FFA

Dodać mapki :fishing:

csgo_assault
de_aztec
csgo_cache
csgo_cobblestone
de_dust3

de_dust2
csgo_hell
de_inferno
csgo_italy2
de_kabul
csgo_mirage
csgo_nuke
csgo_overpass
csgo_train

Dodać BRELOCZKI do broni  :PepeHappy:

Dodać Stattracki broni 

• Super! 1

dark,en,badge,bg-000000

• Top Donator Października
17 minut temu, Happy. napisał(a):

Dodać BRELOCZKI do broni  :PepeHappy:

Breloczki do broni weszły przedwczoraj do cs2 a 1.6 jest trochę starszą grą xD Nie oczekiwałbym takich bajerów bo są też zbędne

Ogólnie to proponuje nie robić takiego WOW serwera na start bo będzie zbyt wiele informacji do przetworzenia i zapamiętania, lepiej stopniowo aktualizować i dodawać nowości co też pokaże że się bardzo interesujecie serwerem i opinią ludzi 😉 

Mrs.Fuksiara  jeśli myślę o tym samym de_rats czyli ta duża kuchnia to dla mnie prehistoryczna mapa dla kamperów i nie jest w moim guście a westwood w porządku

`Burdavsky  nie wiem czy tylko przekazałeś paczkę czy też pomagasz w jej skończeniu? Mam nadzieje że będzie rynek skinów z możliwością wystawienia skina przez graczy za walute serwerową? I sklep w celu wykupienia ulubionego skina zamiast oczekiwania na wydropienie go

Jest to GO:MOD czyli pewnie skiny z CSGO/2 ale mile widziany byłby miszmasz skinów tj. 50/50 1.6 i 2.0 oraz bazowe/neutralne pewnie z cs2 ale prosiłbym o możliwość wyłączenia gry na skinach (tych widocznych u siebie podczas gry)

• Super! 1

11 godzin temu, Quuai napisał(a):

Breloczki do broni weszły przedwczoraj do cs2 a 1.6 jest trochę starszą grą xD Nie oczekiwałbym takich bajerów bo są też zbędne

Ogólnie to proponuje nie robić takiego WOW serwera na start bo będzie zbyt wiele informacji do przetworzenia i zapamiętania, lepiej stopniowo aktualizować i dodawać nowości co też pokaże że się bardzo interesujecie serwerem i opinią ludzi 😉 

Mrs.Fuksiara  jeśli myślę o tym samym de_rats czyli ta duża kuchnia to dla mnie prehistoryczna mapa dla kamperów i nie jest w moim guście a westwood w porządku

`Burdavsky  nie wiem czy tylko przekazałeś paczkę czy też pomagasz w jej skończeniu? Mam nadzieje że będzie rynek skinów z możliwością wystawienia skina przez graczy za walute serwerową? I sklep w celu wykupienia ulubionego skina zamiast oczekiwania na wydropienie go

Jest to GO:MOD czyli pewnie skiny z CSGO/2 ale mile widziany byłby miszmasz skinów tj. 50/50 1.6 i 2.0 oraz bazowe/neutralne pewnie z cs2 ale prosiłbym o możliwość wyłączenia gry na skinach (tych widocznych u siebie podczas gry)

Widzę że mój czlowiek tymi nowościami na start hahaha ja tylko pisze pluginy ale będę doogladal serwera.i będę sobi farmil skinki 😄

Czyli proponujesz sklep za Malinki jasne da się zrobić żaden problemik , masz możliwość wyłączenia domyślnych modeli nie trzeba grać na tych z csgo ;D

Quuai Wiec własnie napisałem przez ciebie ten sklepik za Maliny tych skinów jak ktos nie ma farta w skrzynkach wiec kolejny punkcik zrobiony :DD

• Super! 1

• Junior Administrator

PODSYLAJCIE LINKI DO SKINÓW, JAKIE CHCECIE, ABY POJAWILY SIE NA SRWERZE.

Tak mało zostało ;D 

• Lubię to! 2

12MAPS/FFA

Oraz mapy jakie chcielibyście pograć!

• Lubię to! 1

Coś tam dałem od siebie propozycji skinów.

https://megawrzuta.pl/kelhdshr

r4iTNAc.png

Mrs.Fuksiara ,

Dzięki za propozycje, dodamy jak tylko będzie to możliwe. Niektóre z nich już są, ale paczuszka się przyda! 
Za skiniochy dostaniesz 3 dni vipa! Podeślij mi steam ID prywatnie 🙂 

• Lubię to! 1
  • Ulalala! 1

dark,en,badge,bg-000000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.