Skocz do zawartości

~fl0w - dinozaur samouk.

fl0w.

Rekomendowane odpowiedzi

Większosc, co mogę zaprezentowac to prace z przed 4-8lat, teraz tak jak w tytule - wypalony dinozaur samouk. Czasem gdy jest czas i przyjdzie inspiracja to cos się poskleja, ale efekty już nie cieszą oka, przynajmniej mojego. Postanowilem cos wrzucic bo, raz - nie mam postów, dwa pewnie będę cos nie cos wypisywal w tematach grafiki, zobaczymy. Milego oglądania.

CvuelwW_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&fidelity=high
AhQN6hh_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&fidelity=high   F0Wkbp0_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f   dL0u8LK.png

0Q7utq9_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f   ZTS9vN9_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f   bTQgFKc_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f

r8wQM2f_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&fidelity=high  e9rCN1F_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f

yn6KZde.png

6N5HkIB_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f

QC06SYQ.png  sUM1VAd_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&fidelity=high

cRxiXJz_d.png?maxwidth=520&shape=thumb&f   x4YG261_d.jpeg?maxwidth=520&shape=thumb&   EiQusVi_d.jpeg?maxwidth=520&shape=thumb&

• Lubię to! 5

"Spełnione marzenia nie mają ceny, nie wszystko co się opłaca, warto, nie wszystko co warto się opłaca."

"Czas to jedyna rzecz której nie kupisz za pieniądze"

„Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.”

"Wszyscy jesteśmy ludźmi, którzy nie chcieli być głupcami, którzy nie chcieli być kukiełkami tańczącymi na nitce pociąganej przez wysoko postawionych."

• Właściciel

Fajnie, że postanowiłeś się podzielić swoimi pracami. Rekrutacja na Grafika stoi otworem!

Ciekawe pracę mnie się podobają 

Oceniłeś moje prace, to pozwolę też wypowiedzieć się na temat Twoich prac. Zdecydowanie masz inny styl niż ja, i to normalne, bo każdy ma swoją unikatowość w pracach graficznych.  Grafiki mają jednolitość, za to plus, ale nie podoba mi się Twoja praca „Sportowa Bania”, czegoś brakuje, Ronnie Ferrari ta sama bajka.

Odnośnie reszty, fajne prace:Pepe-shy:. Oby Ci przeszło wypalenie, bo też z tym walczę, i obyś tworzył tylko same najlepsze grafiki, co będą cieszyć Twoje oko:bunny_blushheart:

• Lubię to! 1
  • Super! 2

Bardzo dobrze wykonane prace, są one wyraziste i jednolite co daje wielki plusik!

Fajnie również że podzieliłeś się z nami swoimi pracami, tak jak wspomniał Nesiek, rekrutacja na grafika jest otwarta, więc zapraszamy!:hi:

„Wszystkie nasze marzenia mogą się spełnić, jeśli mamy odwagę je realizować.”

~Walt Disney~

5 godzin temu, Amaryllis napisał(a):

Oceniłeś moje prace, to pozwolę też wypowiedzieć się na temat Twoich prac. Zdecydowanie masz inny styl niż ja, i to normalne, bo każdy ma swoją unikatowość w pracach graficznych.  Grafiki mają jednolitość, za to plus, ale nie podoba mi się Twoja praca „Sportowa Bania”, czegoś brakuje, Ronnie Ferrari ta sama bajka.

Odnośnie reszty, fajne prace:Pepe-shy:. Oby Ci przeszło wypalenie, bo też z tym walczę, i obyś tworzył tylko same najlepsze grafiki, co będą cieszyć Twoje oko:bunny_blushheart:

Jesli chodzi o Ronniego, praca robiona w nocy z nudów. Tak, brakuje tam czegos.

Co do Sportowej Bani, jakosc mówi sama za siebie, wykonanie tez 😄 chodzilo bardziej o to, że design jest okej. Taki byl zamysl, aby ta praca byla tlem gdy nie ma Stream'a. Tak sobie Mistrz polski i swiata zażyczyl, aby bylo tylko insta i fejsik no i to powiedzonko. Tutaj możnaby wrzucić wlasnie jakies efekty na tlo tak jak Ty to robisz/robilas, i nieco wtopic postac i banerki mediów, też byloby ok. Doceniam opinię.

• Ulalala! 1

"Spełnione marzenia nie mają ceny, nie wszystko co się opłaca, warto, nie wszystko co warto się opłaca."

"Czas to jedyna rzecz której nie kupisz za pieniądze"

„Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.”

"Wszyscy jesteśmy ludźmi, którzy nie chcieli być głupcami, którzy nie chcieli być kukiełkami tańczącymi na nitce pociąganej przez wysoko postawionych."