Skocz do zawartości

Skarga oraz prośba o warna dla Rest in Peace.

ostra

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc kolega notorycznie dostaje kick za wulgaryzmy do tego ciągłe problemy do adminów, a jak widać żadna skarga nie wpłynęła.

A kilka razy mówiłem, że jak ma problem to niech złoży skargę.

Także wnoszę o warna dla tego gracza ponieważ jest niereformowalny. :)

• Lubię to! 1

Tak chcecie pogrywać? Nie ma najmniejszego problemu. Jak proszę się po 150x na u@, żeby kogoś wywalić za mikro/klatki/bo jest odpalony, to czekam czasami i 10 minut na jakąkolwiek reakcję. Z reguły kończy się to tym, że trzeba wami porządnie wstrząsnąć, żebyście ruszyli zadki do roboty. Daleko szukać. Sytuacja sprzed kilku dni. Wchodzi typ z aimem na serwer. Wylatuje po 4 rundach, bo wtedy dopiero ostra sobie przypomniał, że typa trzeba sprawdzić. Typem trzęsło tak, że 5-letnie dziecko by się połapało, że coś jest nie tak. Najzabawniejsze. Gość za aima dostał SS'y. Komentarz zbędny... Ale lepiej grać. Ewentualnie wywalać za pierdoły, dawać bana bez sprawdzenia. 

PS. Skoro biję do adminów, to nie dlatego, że mam jakieś widzimisię, tylko dlatego, że z niektórymi z was jest problem. I to dość wyraźny. 

Następnym razem, zanim będziesz składał jakieś skargi, zastanów się, czy te "problemy" jak to określiłeś, nie mają przypadkiem pokrycia w rzeczywistości. 

Bez odbioru

ddOQGML.jpg

Pierwsze słyszę, aby  nagradzać warnem  za  zachowanie  na  serverze  :) co  ma  forum  z  tym  wspólnego ?? (ban jeśli  już )

Również byłem  świadkiem  zaistniałej  sytuacji  na  serverze. Może i  rip  mowił za  duzo,  ale  macie  komende  /mute ??

Bezsensowne  spiny...  źle  wpływa  to  na  resztę graczy.Podać sobie  łapę na  zgodę szefy 

Zgadzam sie z tym ale tez skoro bylo pisane u@ ze jakis odpal jest czy cos to powinno sie odrazu sprawdzic jak dla mnie dogadajcie sie na pw ze wszystkim i po problemie bedzie :)

• Właściciel

Jeżeli takie sytuacje występują to kare nakładajcie na serwerze na danego gracza. 

Forum a serwer to dwie inne dziedziny, których nie można za bardzo mieszać. 

Coś dzieje się na serwerze to tam dajcie bana, na forum to wtedy my zadziałamy.

#zmykam.

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.