Skocz do zawartości

Admin Newt COD 401

Newt

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Krystian
Nick: Newt
Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Newt/193.33.176.193:27015/ (nie ma przegranych 15h, bo tam są aktualnie same boty)
Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Serwer się rozwija, graczy będzie przybywać, para rąk do pomocy zawsze się przyda
Mikrofon(TAK/NIE): Tak
Czy miałeś kiedyś Admina?: Miałem
Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Tak
Znajomość Komend AMXX?(0-10): Dajmy takie 6, bo miałem długą przerwę i muszę sobie przypomnieć
Akceptujesz regulamin? (TAK/NIE): Tak
Coś o sobie: Jestem Krystian, każdy mnie zna, nikt nie ma do mnie żadnych problemów prócz jednego "wypieku", towarzyski, gadatliwy, chłopak z Kaszub, kucharz z hobby, lubiący nocne tripy i meeting with my friends, dawny redaktor, moderator, a@ itp itd. 
Płatność: Przelewem mogę, 7 zł nie zbiednieje na miesiąc 

• WTF? 3
  • WOW! 1

Wczoraj cię pierwszy raz na serwerze widziałem i nie wiem co mam myśleć o tobie.

- GT, same boty samymi botami ale nabić się da godziny jak się chcę

- na forum też dosyć świeże konto mało aktywny jesteś 

+ Składka 

Idk serwer nawet na chwilę obecną nie wystartował "oficjalnie" to dalej są testy, na razie jestem na nie.

mKt84SV.png nicki. "Argument, że konto świeże to chyba jakaś pomyłka, bo konto na forum od roku, w czym online prawie 20h, a moi przedmówcy mają po 6 i 3 h online XD"

Gdzie te 6 i 3h online na forum? Ja tu widzę u siebie 6 dni, nothappy za to 3 dni, polecam okulistę albo cosik aniołku :XD:

• Lubię to! 1
  • WTF? 1

dark,en,badge,bg-000000

Nie XD:

- Ledwo co wczoraj wszedłeś i już chcesz admina? X D, 

- Podanie nie przekonuje zbytnio, 

- Stróżuje na serwerku ile mogę i cię ani razu nie widziałem (a no może dlatego, że wczoraj chwilę pograłeś :1822_KEKL:), pograj dłużej i daj się poznać,

- Aktywność na forum też jako tako, 

-+ Znajomość AMXX, 

Napisz gdzie przyjmują admina z tak znajomością amxx :fishing:

• Haha 2

dark,en,badge,bg-000,badges,games

• Moderator

Jestem na Tak. 

Adminów na pewno właściciel potrzebuje skoro nowy serwer.

Argument, że konto świeże to chyba jakaś pomyłka, bo konto na forum od roku, w czym online prawie 20h, a moi przedmówcy mają po 6 i 3 h online XD

Z Krystianem nigdy nie było problemów na chacie, a widuje go na nim 🙂 

ps. kandydat na admina nie musi być wyróżniającym się użytkownikiem forum 😛 

+składka

+wiek

+doświadczenie 

edit. Happy. CS 1.6  faktycznie xddd sorkiii, wizyta już umówiona ❤️

• WTF? 1
  • Super! 2

hamsterPweasePinkBow Discord & Slack Emoji

𝒏𝒊𝒄𝒌𝒊.

Loading_Gif Discord & Slack Emoji

• Vice Mister Wakacji 2024

Jestem na Nie.

- Znikoma aktywność na forum

- Słaba opinia wśród graczy

- To że przez pewien czas były same boty nie zmienia tego że wymagania dalej obowiązują.

Pograj najpierw i daj się poznać graczom potem próbuj swoich sił 

• Lubię to! 2
  • WTF? 1

b

Chciałbym sprostować kilka spraw. Oczywiście przed napisaniem tego postu, skontaktowałem się z administracją, czy mogę się wypowiedzieć. 

Nie mam w zwyczaju wypowiadać się w swoich podaniach, ponieważ wszystko przyjmuję na klatę i rozumiem opinię, tylko aktualnie jak to czytam, to nie mogę uwierzyć w to co widzę. 

Problemem tutaj są przede wszystkim dwie rzeczy, mianowicie czas na serwerze oraz „konto na forum”. 
Konto na forum posiadam od prawie roku tu, wchodzę tutaj i nie mam obowiązku pisania na CB, każdego zagadywać i by każdy mnie poznawał. Jest to własna wola, czy chce pisać i dawać się poznawać innym użytkownikom forum czy nie. 

Sporo osób mnie zna, kto nie zna to zapraszam do kontaktu, mimo że nie wiem co chce wiedzieć o mnie, bo nie prowadzę życiorysu. mKt84SV.png nicki. dobrze to ujęła, nie muszę być wyróżniającym się użytkownikiem forum, mimo to i tak staram się w miarę możliwości uczestniczyć w jego życiu. Mógłbym wspomnieć, iż Waszej aktywności np. na CB również nie widzę (bo nie widzę), a na forum jestem codziennie. I to mi daje powód do skreślenia kogoś? Według mnie nie, według Was - tak. 

Piszecie (mówię o osobach, co są na NIE, ponieważ to jest prawie na zasadzie „on tak napisał, to też tak napisze”), że mało mam przegrane na serwerze. Co to jest za sens grania na serwerze, w którym są same boty? Nabijanie sobie lv i potem móc mieć przewagę nad innymi graczami? Wolę rywalizację fair-play, gdzie zdobywam poziomy klas postaci, grając z innymi użytkownikami. Tu propozycja, by była może możliwość, aby poziomy klas nie zwiększały się grając jedynie z botami. 

Na serwerze nie ma jeszcze wielu graczy, że wzgląd na to, że od wczoraj jest tak naprawdę oficjalnie otwarty. Pograłem, widziałem nowych graczy i miło się grało. Właśnie na tym polega rywalizacja niż mam grać z botami. Widząc, że są same boty (gdzie nawet z nimi grałem, czekając przez x czasu na jakiegoś gracza), rezygnuje i wchodzę na inny cod mod, gdzie są gracze i mogę z innymi pograć. 

Zostało napisane, że słaba opinia wśród graczy. Chciałbym zaznaczyć, że nie każdy gra na każdym serwerze. Ja jedynie gram na cod modach, gdzie sam chciałem stworzyć serwer cod mod dla tej sieci, jednakże przy tym trzeba troszkę siedzieć a nie wiem, czy podołałbym temu, bycie adminem i pilnowałem porządku oraz pomoc innym graczom a zajmowaniem się stanem technicznym serwera, to są dwie różne dziedziny. 

Także przepraszam, ale argument, że nie mam godzin wyrobionych, gdzie mam grać tylko z botami, to nie jest argument. Z ciekawości sprawdziłem czas wyżej wymienionych graczy. Dużej różnicy nie ma prócz Happy, który ma prawie 30h przegranych. 

Reszta wymagań jest ok a jest problem tylko z czasem spędzonym na serwerze. Równie dobrze mógłbym spędzić nockę teraz i nabić te godziny i mimo, że mam je nabite, to będą również komentarze, że nikt mnie nie zna. Inaczej mówiąc, paradoks. 

Widuję Was na serwerze, pojawiły się inne twarze i łatwo zapamiętać, kto na serwerze wita. 

Decyzja oczywiście i tak należy do właściciela serwera, zrobi co będzie uważał za słuszne i konieczne. Ja wyraziłem tylko chęć pomocy, ale widzę, że tutaj jestem dyskryminowany ze wzgląd na braku gry z „botami”. 

Mam nadzieję, że wyprostowałem Wasze komentarze, nie pozostało mi nic innego niż czekać na decyzję właściciela, niezależnie od tego jaka będzie. 

• Lubię to! 4

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel Serwera

Myśle, że aktualnie serwer nie potrzebuje dodatkowych adminów, bo nie ma aż tyle graczy do pilnowania, gdy będzie taka potrzeba na pewno otworze szybka rekrutacje i wtedy będę przyjmował.

Na ten czas odrzucam, ale dzięki za złożenie podania i chęć bycia nim.

xbdgMJW.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.