LuCaS` Postów: 6 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Typ pracy: Herb Napis: Evolution Sqad Wymiary: ok. 500x500 Tematyka: Chciałbym, żeby nawiązywało do nazwy klanu. Myślałem o ewolucji małpy do piłkarza(bo to herb klanu z managera piłki nożnej), lub jakiś własny pomysł. Kolorystyka: czarno-pomarańczowe Dodatkowe informacje: jeśli praca mi się podoba to będę prosić też o wykonanie sygnaturek, za taki pakiet herb+sygnaturki jestem w stanie coś zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS` Postów: 6 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dzięki za szybka odpowiedź i poświęcony czas, ale nie do końca o coś takiego mi chodziło. Chciałbym obrazek podobny do tego: I żeby był jakiś obrys tego herbu, tzn szablon. Tak wygląda nasz obecny herb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qij ju Postów: 83 Reputacja: 103 Grupa: Zbanowany Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jak chcesz to mogę Ci pod tym herbem jakieś proste tło pizgnąć zależy gdzie chcesz to wstawić bo na ciemnym nie wygląda tak dobrze jak na białym na przykład 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi