Skocz do zawartości

Sezony

aRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Przyjaciel

Hej!

Wychodzę z propozycją! Niby to dopiero początek serwera, ale! Zauważyłem, że na serwerze są tak zwane "sezony" teraz jest pierwszy, a co gdyby z każdym sezonem zmieniały też się klasy grywalne na serwerze(poza premium).

Czym to argumentuje? Zacytuję pewnego gracza "jebane elektryki". Prawda jest taka, że rzeczywiście elektryków na serwerze jest najwięcej, a co gdyby po osiągnięciu przez kogoś 401 (myślę, że wtedy kończy się sezon) to losowe klasy lub też wybrane zostawały zastąpione innymi.

Np szturmowiec-pozer

Elektryk-talib itp.

Na pewno wprowadzi to, coś nowego (czego jeszcze nie widziałem nigdzie), a dodatkowo zmotywuje "jebanych elektryków" do zmiany klasy, bo akurat elektryk w drugim sezonie nie będzie dostępny :3040_suspepe:

• Lubię to! 1

• UnBan Team

Można, można jakąś rotacje jebnąć co sezon :fishing:

Edit:

Jak chcesz bardziej osłabić elektryka, zabrać pioruny? Bez sensu, wtedy taka klasa grywalna nie będzie zresztą jak reszta Tysiek  

S00DACK  jest już pewien perk bodajże nazywał się "nano kamizelka" i tam jest że pioruny i inne tego typu nie działają jak ma się tego perka :pepe-bonk:

• Ulalala! 1

dark,en,badge,bg-000000

• Vice Mister Wakacji 2024

Oczywiście że tak sam lubię  nawyzywać hapiego od jebanych elektryków 

• Haha 1
  • Ulalala! 2

b

Ja tam gram sobie snajperem dlatego jak widzę przeciwko mnie trzech elektryków to dziękuje bardzo za grę. Oczywiście jestem za ową propozycją 

• Ulalala! 1

98B30zo.gif.ff1fcff8d81e93fa3b92e020222cffa7.gif                   

utvhbPQ_d.webp.3d0ec7d358436d83f65ed36199442ecb.webp                            

• Właściciel Serwera

Jestem jak najbardziej za rotacja, topowe klasy można usunąć i zastąpić je innymi, które wspólnie stworzymy.

A na ten sezon macie pomysł jak osłabić elektryka aby był on zoptymalizowany, bądź czy zostawiamy go tak jak jest?

• Ulalala! 1

• Vice Mister Wakacji 2024

Dodać Perk „Jebac elektryków” - odbijanie pioruna którego używają 😂😂😂 To będzie coś pięknego.

aRR nie widziałem więcej graczy jak mnie na szturmowcu proszę go zostawić 

• Super! 1

b

• Właściciel Serwera
ZduopIk.png
  • Super! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.