Skocz do zawartości

Kandydatura na Admin D22 #2

EnNy

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Wiktor

Czas spędzony na serwerze (podaj link do GameTracker'a): https://www.gametracker.com/player/EnNy/54.38.202.1:27015/

Czy byłeś/byłaś wcześniej adminem: TAK

Czy byłeś/byłaś wcześniej karany na cs-maliver, jeśli tak za co: Nie byłem

Twój staż w CS 1.6: od 7 roku życia do teraz

Twój Steam ID: STEAM_0:0:513264898

Czy jesteś w stanie opłacać składkę (10 pln/miesiąc): Tak

Napisz parę słów o sobie: Lat 19 uczę sie Technik budlowlaniec pracuje jako ochroniarz ,[sport siłownia] jestem osobą komunikatywną angażującą się w różne spospoby jak mogę

Dlaczego chcesz zostać adminem:

1.Pasja do gry -Jak miłośnik cs 1.6 chce się zagażować w społeczność dobając o jej rozwój i dobrą zabawę.

2.Chęci utrzymania porządku na serwerze Pomoc w eliminacji cziterów graczy toksycznych czy innych osób  którzy zakłócają rozrywkę  na pięknym dd2.

3.Budowanie społeczność Bycie adminem nie tylko polega na na kontolowaniu ale także pomaganiu nowym graczą  budowanie pozytywnej atmosfery na serwerze.

4.Doświadczenie w byciu administartorem posiadłem już admina nawet ubetemu na innych forach ale fora juz nie istnieją mój AMX Na Ten moment 6/7 ale w każej chwili mogę sobie po przypominać

5.Szacunek i odpowiedzialnoś To podstawa Bycie adminem wiem że się składa z odpowiedzialności i zaufania kontoli nad emocjami.

6.Chęci pomocy Troche gram lekko może mnie znacie jestem osobą która chce pomagać doradzać  i dbać o to zeby gra sie toczył bez problemowo, czasami widzę że nie ma kto wejść po patrzeci zobaczyc ogarnać ludzi po pilnować garm czasami rano wieczorem i nocą dla mnie nie ma problemu posiedziec pograc i poatrzeć. Dlamnie liczy się to żeby nie było problemów na sewerze zawsze wrazie co ktoś był mam prace mobilną kazdej chwili moge wejsc spojrzeci wystarczy sie skontaktować .                             Dziękuje życznę miłego dnia

giphy.gif

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

nie przyjmujemy cię do kadry adminów ze względu na to że są zajęte wszystkie sloty (orzeł quuai)

nicki. ,

Zbędny komentarz. Zawsze poprzyj argumentami swoją wypowiedź. Nie dodawaj postów zbędnych.

• WTF? 1
  • Smutny 1
  • Haha 1

• Właściciel

Zglos sie do mnie aby zapłacić składkę i odebrać flagi. 🙂

0CYZmCB.png

Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK!

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.