Skocz do zawartości

awp/honor

HiSoKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opis błędu/problemu:zdobywanie honoru/misje z awp odnośnie dmg
Dodatkowe informacje (kiedy, jak, gdzie):widać to na codzień
Załączniki (*jeżeli są):

Generalnie zdobywanie honoru osobiście dla mnie jest troszeczkę chore, jak dobrze zauważyłem 3honoru za fraga? to jest generalnie nie śmieszny żart w stosunku do tego że kupienie perka kosztuje 80h co przekłada się na zabicie 27graczy ja bym albo podniósł honor do 5za fraga i za hs 8, albo zmniejszył zakup perku.

Ewentualnie dodał troszkę więcej honoru za zdobycie trzech pierwszych miejsc.

Co chodzi o drugą sprawę nie wiem czy to błąd czy faktycznie zrobione to specjalnie ale też to opiszę bo jest to trochę irytujące, podczas wykonywania misji (zadaj 2500dmg) zauważyłem że dmg z awp w ogóle nie zaliczą się do misji, tak jak każdy inny sposób działa czyli zabij 10graczy zabij 6graczy w hs też działa ale zadaj 2500dmg niestety się nie nalicza.

• Lubię to! 1

Ja osobiście zostawiłbym ilość honoru zdobywanego przez killa bo uważam, że nie trzeba zmienić nic w tej kwestii. Odnośnie tej misji 2500 dmg to nie jest do końca tak, że nie działa, wszystkie bronie z 1/1, 1/2 itp. jeśli siądzie ten strzał zabijający to dopiero nie zalicza postępu misji też powinno być do zmiany by ten dmg wliczał się w misje.

98B30zo.gif.ff1fcff8d81e93fa3b92e020222cffa7.gif                   

utvhbPQ_d.webp.3d0ec7d358436d83f65ed36199442ecb.webp                            

• Przyjaciel

Honor jest właściwy jeśli patrzysz na to, że za 3k masz skiny, ale co do samego sklepiku myślę, że tam ceny są za małe a ilości dostawane jeszcze mniejsze. Masz 1000 ciężko zarobionego honoru i możesz sobie kupić "duża ilość expa" co daje 120 tego expa czyli nic. 

Ceny w sklepie w górę! Jak inflacja!

• UnBan Team

Przesadzasz, ja grając 2h na serwerze nabijam łatwo ponad 500 jak nie 1k honoru, co do dmg też to ostatnio wczoraj lub 3 dni temu zauważyłem jak grałem awka 1/1, zresztą z reszty ks'ow tj. rakietą naprowadzająca, nalot bombowy też nie nalicza.

dark,en,badge,bg-000000

Nie ma sensu zmieniać honoru, nim spojrzę na ilość zdobytego honoru, to mam już tyle nazbierane, że nie wiem kiedy to się stało. Co do dmg nie mam zdania, bo nie robię akurat tej misji i nie sprawdzałem jej.

• Właściciel Serwera

Zmniejszyłem koszt perku z 80 do 50, nie chciałbym aby było to też łatwe i tanie w zakupie bo tak to każdy cały czas by losował i wybierał sobie te 'najlepsze' perki.

Z misjami na obrażenia to był błąd w silniku COD'a, bronie z 1/x nie dodawało ich do tej misji. Naprawione już 🙂

Dzięki za szybką informacje! 

• Lubię to! 1

• Tysiek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.