Skocz do zawartości

Redukcja klasy zatruty anioł

HiSoKa

Rekomendowane odpowiedzi

Co chodzi o klasę zatruty anioł to tak w skrócie, osobiście gram tym aniołkiem i wiem jedno, klasa jest delikatnie przesadzona, jak dla mnie 8dmg+int może zostać jak zarówno trzy trucizny na rundę spoko opcja, ale te zatrucie 1/2 powinno zostać całkowicie usunięte klasa sama w sobie jest mocarna +dodatkowo ma 3trucizny.

To tylko tak pokrótce że w klasie powinno zostać usunięte trucie 1/2 rozumiem że to klasa super premium ale nie gramy na serwerze 45k lv

• Lubię to! 2
  • Super! 2

• UnBan Team

Usunąć albo znerfić do 1/6, 1/8.

dark,en,badge,bg-000000

• Vice Mister Wakacji 2024

Tak jak kolega wyżej napisał można dać np 1/8  pamietajmy ze to klasa super premium i ktoś później może beczeć o zwrot pieniędzy :1314-kekw-holup:

b

• Właściciel Serwera
14 godzin temu, HiSoKa napisał(a):

Co chodzi o klasę zatruty anioł to tak w skrócie, osobiście gram tym aniołkiem i wiem jedno, klasa jest delikatnie przesadzona, jak dla mnie 8dmg+int może zostać jak zarówno trzy trucizny na rundę spoko opcja, ale te zatrucie 1/2 powinno zostać całkowicie usunięte klasa sama w sobie jest mocarna +dodatkowo ma 3trucizny.

To tylko tak pokrótce że w klasie powinno zostać usunięte trucie 1/2 rozumiem że to klasa super premium ale nie gramy na serwerze 45k lv

Zwykle osoba, która zakupiła nie zwraca się o znerfienie swojej klasy premium, także dzięki za informacje i szanuje.

Fakt, przesadzone 1/2 - klasy premium teraz dopiero nabrały, gdy zostały one rzucone publicznie. 

Jest to klasa SuperPremium i musi mieć jakiś bajerek, więc to zostawiam ale zwiększam do 1/6, myślę, że będzie to w porządku. 

Daj znać jak będzie teraz i dzięki.

ZduopIk.png
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.