Skocz do zawartości

Wyposażenie wsparcia

aRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Przyjaciel

Hi!

Wyposażenie wsparcia nie działa, myślałem że nie mogę puścić rakietki bo mam miny, ale na mrocznym także ten perk nie działa, właściwie wydaje mi się że perk miniarza też nie działa. 

Dodatkowo czy jest możliwość naprawienia boty w taki sposób, aby nie blokowały się o truchła Swoich kolegów? Często zdarza się, że nie można przejąć bota i czekamy ponad minute aż się skończy runda bo chłopy zablokowaly się po dwóch stronach bramy o inne boty.

Ks-nuke mimo, że ma napisane że zmienia mapę, to jej nie zmienia 😀

• Lubię to! 2

Godzinę temu, aRR napisał(a):

Ks-nuke mimo, że ma napisane że zmienia mapę, to jej nie zmienia 😀

Jo pisałem o tym tyskowi ale chyba zapomniał, też mnie wnerwiaja te boty jak się blokuja na truchlach :1314-kekw-holup:

• Lubię to! 1
  • Ulalala! 1

dark,en,badge,bg-000000

• Właściciel Serwera

1. Musisz zbinować sobie pod przyciski, na serwerze jest komenda, która pomoże Ci zbinować wszystkie rzeczy, które są dostępne (/bindy)

1.png2.png

Klawisz E domyślnie jest pod umiejętność klasy np. wyposażenie, a klawisz F pod przedmiot np. wciśnij, aby mieć 10 sekund bezgłowia, a reszte musisz ręcznie zbinować, aby używać np. min z perku.

2. Powinno już być lepiej.

3. Dzięki, poprawione już po 5 sekundach zmienia mape.

• Lubię to! 2
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.