Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dwudziestą siódmą nominowaną osobą do P&O jest: @vequu Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Lubisz placki? [O] Tak - odpowiedź w temacie @vequu Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do środy [25.01] na zadawanie pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 29m 36s Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Gdzie byłeś jak Cię nie było? Jak to jest wrócić i otrzymać tak dużo zaufania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qij ju Postów: 83 Reputacja: 103 Grupa: Zbanowany Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (P) lubisz popcorn? (P) Jeśli weźmiemy pod uwagę przeistoczony energetyzm deizmu kreacyjno-mistycznego . To czy jego ortodoksyjność resublimuje jego struktualizmy egzystencjalne? ?? (P) ] Ile jest Ciebie w Tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 [P] To prawda, że Bejbi najlepsiejsza? [P] Masz fajne uszy? [P] Lubisz wyzwania? [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO - od czego zaczynasz? [P] Co o mnie powiesz? [P] naimiemiewa a Tobie? [P] Posmyramy się? [P] Co powiesz o sieci + o osobach stąd? [P] Przeszedłeś kiedyś simsy? [P] A Mario? [P] Najlepsza bajka z dzieciństwa to...? [P] Najlepsza gra z dzieciństwa? [P] Jaką polecił byś mi grę na ps3? [P] Lubisz mnie? [P] Serio? Aż tak uwielbiasz? [P] Co mi powiesz ciekawego? [P] Brałeś dzisiaj prysznic? [P] Śpiewasz pod prysznicem? (tylko nie kłam, każdy śpiewa) [P] Jaką piosenkę najczęściej? ;d [P] Z kim masz najlepszy kontakt z maliversów? [P] Marchewkę? [P] Zrobisz mi herbatky? (bez cukru, z cytrynką) [P] Piłeś kiedyś soplice wiśniową albo jagodową? POLECAM, MNIAMI, PYSZOTA! [P] Czy to prawda, że jestem alkoholiczką? [P] Kiedy pijemy? [P] Masz mocną głowę? [P] Dlaczego vequu? Co oznacza ten nick? [P] Koniec tego. Idziemy się bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtx Postów: 183 Reputacja: 215 Grupa: Użytkownik Czas: 37m 30s Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 [P] Jesteś zadowolony z pracy administracji? [P] Staż w cs? [P] Steam, czy ns? [P] Dlaczego maliver? [P] Do kogo jesteś uprzedzony z sieci? [P] Windows 7, czy 10? [P] Masz stałe 100 fps w 1.6? [P] Masz problemy z masą ciała? [P] Ulubiona potrawa? [P] Lubisz zimę? [P] Czy uważasz, że admini ns to dobry pomysł? [P] Ile chciałbyś serwerów na sieci? [P] Co Tobie się nie podoba na sieci? [P] O której godzinie się urodziłeś? [P] Lubisz zwierzęta? [P] Pesymizm, czy optymizm? [P] Byłeś za granicą? [P] Czitowałeś kiedyś? [P] Najlepsza gra na pc w którą grałeś i masz z nią wspomnienia? [P] GTA, czy Mafia? [P] Mafia, czy Ojciec chrzestny? [P] Pc, czy laptop? [P] Ile ma lat/miesięcy/dni komputer na którym siedzisz/grasz? [P] W którym roku dostałeś pierwszy komputer? [P] Masz rodzeństwo? [P] Gdzie chciałbyś mieszkać? [P] Serwer only steam, czy s/ns? [P] Jesteś zadowolony ze swoich wiosen, czy chciałbyś być starszy? [P] Ulubiony film? [P] Dom jednorodzinny, czy mieszkanie? [P] Masz dużo gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa! Postów: 28 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 [P] Jak bardzo mnie kochasz? [P] Cieszysz sie że Cie nominowałam? [P] Będziemy sie bić? [P] Dlaczego sie na mnie złościsz? [P] masz lęk wysokości? [P] myjesz sie? [P] lubisz kebaby od kebabistów? [P] popcorn vs wata cukrowa [P] krówka daje mleko.. co pije krówka? [P] Co o mnie sądzisz? [P] ulubiona nutka? [P] ulubione żarełko? [P] jakie masz IQ? [P] rozmiar bluzki? [P] rozmiar stanika? [P] Dlaczego słońce przyciemnia skórę a rozjasnia włosy? [P] jakie skarpetki masz na sobie? [P] boisz sie pająków? [P] dlaczego wyjesz do ksiezyca? jednak nie chce mi sie stówki dobijać oszczedze Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Czekamy na odpowiedzi!!! /zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi