Skocz do zawartości

#34 w ogniu pytań - `Burdavsky

Nescio

Rekomendowane odpowiedzi

• Solenizant!

8aG2cen.png

Na 34 ogień idzie:  `Burdavsky GO MOD !

Skromny technik naszego GO:MODA z wieloletnim doświadczeniem, którego zadowolenie graczy motywuje do dalszego działania!

Jego początki bywały ciężkie, jednakże z biegiem czasu potrafi sprostać wielu oczekiwaniom!

Według niego każdy technik powinien wyróżniać się cierpliwością oraz determinacją!

mBlBlmn.png

1. Kiedy zacząłeś interesować się technicznymi sprawami i jak wspominasz swoje początki?

Cześć, sprawami technicznymi i pisaniem pluginów zacząłem interesować się w 2k16 jak miałem swój pierwszy Go Mod, tak mi się zdaję. Początki wspominam tragicznie, nie wiedziałem na początku jak się za to zabrać, co od czego jest, naprawdę było ciężko. Ale bardzo dużo czasu poświęcałem na forum AMXX.PL, gdzie patrzyłem jak inni pisali pluginy, również ściągałem jakieś gotowe pluginy i analizowałem kod.

2. Co Cię skłoniło do powrotu na forum oraz na stanowisko Technika?

Co mnie skłoniło? Bardziej tęsknota za tym wszystkim, jakoś mocno jestem przywiązany do tej 1.6, a stanowisko objąłem że tak powiem randomowo.

3. Jakie nawyki posiadasz podczas przebywania na serwerze?

Moje przebywanie na serwerze rzadko jest by sobie pograć, raczej jak wbijam i gram, to na drugim monitorze mam odpaloną konsole serwerową i patrzę co się dzieje.

4. Czego się najbardziej obawiałeś po zostaniu technikiem i dlaczego?

Niczego raczej się nie obawiałem.

5. Co jako technik chciałbyś w sobie zmienić bądź poprawić?

Zmieniłbym w sobie cierpliwość, bo nie raz mi jej brakuje. 😄

6. Jakie odczuwasz różnice z perspektywy bycia technikiem serwera a jego graczem? 

Odczuwam taką różnicę, że będąc graczem nie musisz się niczym przejmować czy coś co zrobiłeś działa poprawnie, czy nie ma jakiegoś błędu, a będąc takim technikem masz obawy czy wszystko działa, czy nikt nie napisze, że jednak nie działa i wtedy musisz poprawki robić. 😄

7. Co sprawia u Ciebie największą trudność w pełnieniu funkcji?

Największa trudność to czas, często gęsto mam wyjazdy, chociaż trochę się już uspokoiło, ale nadal mam.

8. Co najbardziej Cię demotywuje na serwerze jako technika?

Jak coś nie działa to demotywuje, ale jak już naprawisz błąd czy zrobisz coś i to działa to jest banan na twarzy. 😄

9. Co Ci się najbardziej podoba w byciu technikiem i czemu akurat to?

Nic, bo to w sumie nic mi nie daje hahah.

10. Jakie miałbyś rady dla początkujących osób, którzy chcieliby zostać technikiem?

Jeżeli ktoś chce zacząć to nie polecam, nie jest to już czas na naukę tego i raczej uczyłbym się czego innego, gdyż ta gra ma już swoje lata i graczy coraz mnie,j ale jeżeli ktoś jest uparty i chce, to polecam posiedzieć na forach od amxx. 😄

11. Kiedy dodawanie zmian na serwerze przychodzi Ci z łatwością, a kiedy miewasz chwilę zwątpienia?

Najłatwiej dodaje się zmiany gdy są one błachostkami, bo nie wymaga to wiele czasu,, ale nie raz są rzeczy, które po prostu trzeba od zera wszystko pisać i w między czasie testować i jak sobie pomyśle ile roboty jest, to mam chwilę zwątpienia. 😄 

12. Czego się nauczyłeś dzięki pełnieniu tej funkcji?

Chyba niczego się nie nauczyłem. 😄

13. Co Cię najbardziej napędza do działania na serwerze?

Jak gracze są zadowoleni z tego co jest i jak patrzę jak ludzie są na serwerze i grają. 😄

14. Jakie cechy według Ciebie musi posiadać technik serwera?

Najważniejsza to cierpliwość, bo bez niej można oszaleć i determinacja.

15. W jakich momentach jako technik odczuwasz presję ze strony graczy i jak sobie z tym radzisz?

Presji od strony graczy nie odczuwam, bardziej od dziewczyn z Go moda. 😄 Jak coś nie działa i mam zasypane, że tak powiem PW, że coś nie tak jest, to wtedy staję na rzęsach żeby poprawić to. A radzę sobie tak, że włączam sobie muzykę spokojną i działam. 😄

16. Czego oczekujesz od ludzi współpracując z nimi?

Nic nie oczekuję chyba haha, dotychczasowa współpraca mi się podoba. 😄

17. Czy Twoim zdaniem rola technika jest trudna? Jakie podstawy trzeba znać?

Moim zdaniem jest bardzo trudna i na bank jest potrzebna umiejętność pisania pluginów, przerabiania ich, czytanie logów. Inaczej bez tego no ciężko ktoś by miał, żeby sobie poradzić.

18. Jakim technikiem jesteś?

Raczej kiepskim hahahah. Są ludzie lepsi ode mnie i znają się bardziej na rzeczy, ale nie przejmuję się i robię to co trzeba. 😄

19. Masz możliwość przekazania kilku słów do graczy GO MODA. Co byś im powiedział?

Przekazałbym im to: Czekajcie na event świąteczny, bo będzie ciekawie. Dziewczyny mają dobre pomysły!

Pytanie Extra:

20. Czy masz w planach postawić własny serwer na naszej sieci? 

Nie mam w planach sam tworzyć, raczej jak coś to bym mógł pójść na współpracę, bo nie opłaca się tworzyć samu serwera w mojej ocenie. 😄 Ale jak ktoś chce i ma jakieś pomysły, to zapraszam, ale serwer tylko dla Maliversów. 😄

• Lubię to! 1
  • Super! 5

• Junior Administrator

`Burdavsky GO MOD jeden z lepszych techników 😅

Zawsze zwarty i gotowy 😇😅

• Super! 1

12MAPS/FFA
193.33.176.51:27085

sygnatura.png.0e98c281082ca3e0b73c266b6b5121d9.png