Skocz do zawartości

Arktyczny Wojownik

Newt

Rekomendowane odpowiedzi

Arktyczny wojownik ma 1/2 z HE i 1/4 na zamrożenie. 

1/2 na HE chyba coś nie działa, bo odkąd rzucam te HE to ani razu nikt nie zginął za pierwszym, no w końcu to jest 50% no bez jej, że na x HE ani jeden nie zdechł.

Co do zamrożenia (dot. również perka zimne kule) - wg mnie jak ktoś jest zamrożony to nie powinien móc całkowicie strzelać ani się poruszać. Trochę irytujące jest to, że mimo iż ta klasa ma tę możliwość zamrożenia (bądź inna klasa z tym perkiem) to oczywiście, zamrozisz i się nie ruszy, ale strzelać i tak może osoba zamrożona - a to są tylko 2/3 sekundy zamrożenia. Więc proponuje poprawić funkcję zamrożenia by nie można było i również strzelać, bo tak to jest bezsensowne. 

• Lubię to! 1

25 minut temu, Newt napisał(a):

Co do zamrożenia (dot. również perka zimne kule) - wg mnie jak ktoś jest zamrożony to nie powinien móc całkowicie strzelać ani się poruszać. Trochę irytujące jest to, że mimo iż ta klasa ma tę możliwość zamrożenia (bądź inna klasa z tym perkiem) to oczywiście, zamrozisz i się nie ruszy, ale strzelać i tak może osoba zamrożona - a to są tylko 2/3 sekundy zamrożenia. Więc proponuje poprawić funkcję zamrożenia by nie można było i również strzelać, bo tak to jest bezsensowne. 

Jestem za, moim zdaniem też tak to powinno działać. (brak możliwości strzelania, ruszania a nie samo ruszanie)

• Lubię to! 1

dark,en,badge,bg-000000

• Właściciel Serwera

Racja, mój błąd co do 1/2 z HE - poprawione. 

Co do blokady strzelania, nie jestem za tym, blokada poruszania już daje przewagę, a gdyby dodać blokadę strzelania taka osoba jest bez szans z Arktycznym.

• WTF? 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.