Skocz do zawartości

#2821 Pytanie na dziś

Delfinek

Rekomendowane odpowiedzi

• Fundator

sobpyt.png.8b8f6aff473ef4cde62ebd9dcbe3a02f.png

Gdybyście mieli wymienić jedno wspomnienie, które jest dla was najważniejsze, co by to było?

• Super! 1

874mhUT.png

Mój były trener, gdy chodziłem do gimnazjum. Zupełnie jakby był moim drugim ojcem - zawsze podtrzymywał na duchu kiedy tego potrzebowałem nie tylko w sprawach sportowych, więc jednym z najważniejszych dla mnie wspomnień jest jego osoba.

• Super! 2

spacer.png

~ Made By Amaryllis

Narodziny mojego synka💪 do dziś pamiętam jak o 7:20 wystrzeliłem z łóżka, jak moja żona powiedziała już, ja nie wiedziałem za co się zabrać zaspany, a ona do mnie spokojnie jeszcze ode się wykąpać xD 

• Lubię to! 2

pobrane.jpg

Wspólnie spędzone chwile z moją rodziną, to były czasy... 

• Lubię to! 1

"Czym bardziej w życiu ma się pod górkę, tym lepsze później będą widoki"

oj ciężkie pytanie się trafiło hehe , chyba moje narodziny hehe , oj nie pamiętam hehe

Bardzo dużo tych wspomnień, więc ciężko mi wybrać te jedne najważniejsze, bo dużo było najważniejszych. Aczkolwiek wszystkie najważniejsze wspomnienia związane są z rodzina

• Lubię to! 1

dx7pGVB.jpg

Kilka by się znalazło.  Najważniejsze nie rowna się najlepsze. Chyba takie najbardziej rzutujące na moje dalsze wybory, a co za tym idzie dalsze wydarzenia, to smierc ojca.  

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.