Skocz do zawartości

Błędy nowych klas

aRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Przyjaciel
Opis błędu/problemu: Nowe klasy i nie tylko
Dodatkowe informacje (kiedy, jak, gdzie): Tu na Cod modzie
Załączniki (*jeżeli są):

Nie wiem ale wydaje mi się, że to jakieś przeoczenia, ale nowe klasy są zrobione źle, a do tego stare zostały tak jak miały być:

Medyk- Czemu ma tą zjebaną broń jak powinien mieć sg552

Lekki Snajper- Miał mieć m4, a nie jakieś niewidzialności  inne 1/3 to miał być snajper ale ze scoutem i bronią

Nieśmiertelny- na dość, że chłop ma 6 sekund nieśmiertelności to jest 5+ dmg z AK XD To chyba żart, grałem na różnych codach i jeśli już była taka klasa to miała UZI i na pewno 0 dodatkowego dmg z niej.

Ninja- Pierwszy raz widzę, aby ninja miał 1/1 z noża, przecież to robi z niego Komandosa na sterydach, Nie rozumiem czemu nie ma 1/2 i DGL.

Replikant- Ta klasa powinna mieć mp5 3 repliki i nic więcej. Nie wspomnę już o blokadzie replik, że niby dlatego, aby można było przejść, a i tak się między nimi nie da. Do wywalenia.

Teleporter- AK + teleport na nożu, a nie jakieś odradzania się i 3 teleporty, powinien mieć nieograniczoną ilość tego.

Wojskowy- Wspomnę tylko, że to takie wsparcie ognowe na sterydach, tylko nie wybucha XD

Wybacz Przemku, ale widzę jedno: 

Słuchasz tego co Ci Happy. CS 1.6  napisze, bo sam ewidentnie nie masz doświadczenia w cod modach, ale sam mógłbyś obczaić inne cody, nie zasłaniać się "unikatowym codem" i pewnych rzeczy nie zmieniać.

A już na pewno odpuścić sobie TMP i dawanie m4 każdej klasie jakby od tego zależało czy serwer będzie grywalny.

Bo dla mnie w tym momencie po tych zmianach grywalny nie jest 🙂 

• Lubię to! 4
  • Smutny 1

26 minut temu, aRR napisał(a):
Opis błędu/problemu: Nowe klasy i nie tylko
Dodatkowe informacje (kiedy, jak, gdzie): Tu na Cod modzie
Załączniki (*jeżeli są):

Nie wiem ale wydaje mi się, że to jakieś przeoczenia, ale nowe klasy są zrobione źle, a do tego stare zostały tak jak miały być:

Medyk- Czemu ma tą zjebaną broń jak powinien mieć sg552

Lekki Snajper- Miał mieć m4, a nie jakieś niewidzialności  inne 1/3 to miał być snajper ale ze scoutem i bronią

Nieśmiertelny- na dość, że chłop ma 6 sekund nieśmiertelności to jest 5+ dmg z AK XD To chyba żart, grałem na różnych codach i jeśli już była taka klasa to miała UZI i na pewno 0 dodatkowego dmg z niej.

Ninja- Pierwszy raz widzę, aby ninja miał 1/1 z noża, przecież to robi z niego Komandosa na sterydach, Nie rozumiem czemu nie ma 1/2 i DGL.

Replikant- Ta klasa powinna mieć mp5 3 repliki i nic więcej. Nie wspomnę już o blokadzie replik, że niby dlatego, aby można było przejść, a i tak się między nimi nie da. Do wywalenia.

Teleporter- AK + teleport na nożu, a nie jakieś odradzania się i 3 teleporty, powinien mieć nieograniczoną ilość tego.

Wojskowy- Wspomnę tylko, że to takie wsparcie ognowe na sterydach, tylko nie wybucha XD

Wybacz Przemku, ale widzę jedno: 

Słuchasz tego co Ci Happy. CS 1.6  napisze, bo sam ewidentnie nie masz doświadczenia w cod modach, ale sam mógłbyś obczaić inne cody, nie zasłaniać się "unikatowym codem" i pewnych rzeczy nie zmieniać.

A już na pewno odpuścić sobie TMP i dawanie m4 każdej klasie jakby od tego zależało czy serwer będzie grywalny.

Bo dla mnie w tym momencie po tych zmianach grywalny nie jest 🙂 

nie znasz się, musiałeś grać na chujowo zrobiony codzie i tyle.

Nieśmiertelny - Owszem ma nieśmiertelność przez te 6 czy 8 sekund aczkolwiek jest to raz na runde i można zabić go strzałem w głowe.

"Medyk- Czemu ma tą zjebaną broń jak powinien mieć sg552" - idk pewnie nie zmienił

Ninja - To samo co w przypadku nieśmiertelnego, musiałeś grać na chujowo zrobiony codzie, ma 1/1 z noża aczkolwiek ma gównianą broń czyli TMP, owszem można dać 1/2 ale bez deagle'a i tak ma tylko TMP bez broni krótkiej więc nie wiem czemu ci to przeszkadza aż tak prócz tej kosy faktycznie.

Replikant- to omiń jak się między nimi nie da xDD, zmienić mu broń na mp5, aug moim zdaniem za silna broń (długi dystans, krótki dystans), wziąłeś się na narzekanie i tyle, dobra klasa i wcale nie taka op...

"Teleporter- AK + teleport na nożu, a nie jakieś odradzania się i 3 teleporty, powinien mieć nieograniczoną ilość tego." Miała być zmiana aczkolwiek tysiek chyba zapomniał albo stwierdził że nie pasi mu to 

Słucha się mnie bo mam większe najwyraźniej od ciebie doświadczenie w codach xD, albo pasują mu opcje które daje, jak nie jest grywalny? To naucz się grać emerycie :1314-kekw-holup:

notHappy.  a teraz napisz to bez chat gpt bo mnie chuj obchodzi co Al myśli xD

• Hajs się zgadza! 1
  • Super! 1

dark,en,badge,bg-000000

Uważam, że propozycja znerfienia klas to krok w dobrym kierunku, który może poprawić balans w grze. Wprowadzenie takich zmian pozwala na wyrównanie szans między graczami, zmuszając ich do dostosowania się do nowych warunków, co sprawia, że rozgrywka staje się bardziej dynamiczna i zróżnicowana. Tego typu zmiany są potrzebne, by gra nie stawała się monotonna i żeby każda klasa miała swoje mocne strony, ale i ograniczenia.

Co do opinii gracza, którego wspominasz, uważam, że nie należy za bardzo polegać na jego sugestiach. Często takie osoby dążą do tego, by mieć jak największą przewagę, co może prowadzić do niezdrowego podejścia do gry. Ważne jest, żeby słuchać raczej głosów społeczności, które dążą do balansowania rozgrywki, a nie tylko do maksymalizowania własnych korzyści. Zmiany wprowadzone przez twórców mogą przyczynić się do lepszej zabawy dla wszystkich, a nie tylko dla tych, którzy próbują wycisnąć z gry jak najwięcej dla siebie.

Mrs.Fuksiara ,

Post nic nie wnoszący do tematu. Edytuj to i nie trolluj.

• WTF? 2

• Właściciel Serwera
14 minut temu, aRR napisał(a):

Medyk

Racja, zapomniałem zmienić broni ale jest to już zrobione. Dodatkowo dostał on możliwość wskrzesania za EXP

15 minut temu, aRR napisał(a):

Lekki Snajper

Kojarzy mi się z klasą, która ma tylko broń z celownikiem ale jest szybki, w większości gdzie kiedyś grałem to miał tylko scouta i dgl + ew. czasem niewidka

16 minut temu, aRR napisał(a):

Nieśmiertelny

Testowaliśmy go, pierw miał całkowitą nieśmiertelność lecz był on za mocny, w końcu zmieniliśmy na tylko w głowę przez 6 sekund. Podczas gry wcale nie jest on taki dobry, bo gdy wykorzysta szanse jest na celowniku każdego, a tylko w tym momencie, gdy użyje on swojej mocy jest w stanie pokonać z przewagą.

17 minut temu, aRR napisał(a):

Ninja

Klasa Komandos została zastąpiona klasą Ninja - w sezonie 1 nikt nie grał komandosem, bo po prostu nie miał on szans. Teraz, gdy ma on niewidke większą + grawitacje jest on widoczny na serwerze i dodaje ciekawszej rozgrywki, bo trzeba patrzeć na plecy.

22 minuty temu, aRR napisał(a):

Replikant

Została zmieniona broń na MP5, mniejsza przewaga niż AUG.

27 minut temu, aRR napisał(a):

Teleporter

Broń TMP została zamieniona na AK47 oraz liczba teleportów zwiększona do 5.

Co do DMG w klasach zostaje ona zwiększona w poszczególnych klasach, gdyż od sezonu 2 mamy o 80HP więcej, bo rozdajemy 2x więcej statystyki, więc aby było wyważenie lepsze dodaje DMG, które nie jest przesadzone.

Nie chce tutaj dzielić ludzi na cod stary i cod nowy - podobają mi się nowości, bo nie widziałem na innych cod'ach takich rzeczy, ale nie chce też przesadzić za bardzo, więc mam Was abyście dawali znać opinie z rozgrywki.

Mam nadzieję, że dojdziemy do kompromisu i każdemu dogodzę. 

Temat zostawiam otwarty, aby można było pisać swoje propozycje dalsze. 

Dzięki za szczerą opinie.

• Lubię to! 1
  • Super! 1