Skocz do zawartości

Opiekun DD2 #1

idk.sus

Rekomendowane odpowiedzi

• Imię: Oliwier 
  • Nick: idk.sus 
  • Link do banid:
  • Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ dobrze sprawuje sie w tej roli,byłem na kilku serwerach moderatorem jak i również adminem i stwierdziłem że spróbuje czegoś nowego. Mam duże w tym doświadczenie umiem moderować graczy jak i również pilnować aby panował spokój na serwerze. Znam również cały panel source itd itp 
  • Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cs 1.6 only dd2 #1
  • Dlaczego akurat ten serwer?: ponieważ serwer wydaje się ogarnięty z tych wszystkich serwerów,jest dobrze dopracowany pod względem właścicieli  no i tak jak mówię chcę spróbować coś nowego.
  • Czy byłeś kiedyś opiekunem?: jak najbardziej 
  • Znajomość amxx/source i panelu (0-10): 9
  • Wsparcie finansowe (TAK/NIE): jeżeli było by potrzebne to jak najbardziej 
  • Coś o sobie: jestem Oliwier mam 16 lat gram w takie gierki jak cs 1.6 lol valorant czy też czasami gta rp moimi zainteresowaniami są sporty walki jak i również siłownia,jestem osobą kompetentną,wyrozumiała oraz szczerą 

mam nadzieję że dacie mi szansę buźka :))

Edytowane przez idk.sus
  • WTF? 2
  • Haha 1

• idk.sus zmienił(a) tytuł na Opiekun DD2 #1

Duże NIE

-W GT nawet cie nie znalazłem 

-Świeże konto na forum typowo pod podanie

-Znajomosc AMXX.Patrzac na Twoje podanie nie wierzę,że w pełni ogarniasz cały panel AMX,a co dopiero znajomość AMXX na ocenę 9, gdzie jest to poziom pisania srednio zaawansowanych pluginów.

-Słabo napisane podanie

• Właściciel

Jeżeli chcesz w przyszłości myśleć o posadzie Opiekuna Serwera zacznij od początku, czyli pograj na serwerze i poznaj graczy. Potem możesz złożyć podanie na Admina Serwera i wykazać się na tej randze. 

Aktualnie jesteśmy z Quuai  odpowiedzialni za serwer i przyjmowanie kota w worku nie jest nam potrzebne ale nie zniechęcam tylko zacznij od początku i daj nam się poznać. 

xbdgMJW.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.