Kasia Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Dziewczyna Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Twój nick: Kasiaaa ^^ #Skill Steam id lub IP: 88.156.227.74 Serwer: CS-Maliver.pl ONLY DD2 + ASYSTY ^ 1shot1kill.pl Data bana: 21.01.2017 01:16 Powód bana: Wstaw ss na cs-maliver.pl Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): http://www56.zippyshare.com/v/5yvlPgiK/file.html Opis sytuacji Gram sb gram i nagle ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Hmm bardzo dziwne, ponieważ ładnie skanowałaś celownikiem na model przez ściany. Nie są to tylko moje przypuszczenia. Najprawdopodobniej w dobrym momencie się offnełaś, no nic jako admin banujący przeglądnąłem screeny i w tym przypadku są czyste. Miej się na baczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 20m 18s Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Gracz został odbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja CS-Maliver.PL "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi