Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dwudziestą siódmą nominowaną osobą do P&O jest: @Damazy Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Masz psa? [O] Tak - odpowiedź w temacie @Damazy Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do niedzieli [05.02] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wspierający Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 p. masz psa? p. dlaczego damazy? p. co chciałbyś osiągnąć na maliver? p. Jak masz na imię? p. masz kota? p. lubisz pizze? p. a mnie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 155d 10g 18m 50s Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 [P] Jakiej muzyki na co dzień słuchasz? [P] Czego aktualnie słuchasz? [P] Wstawisz swoje zdjęcie z napisem "Damazy cs-maliver.pl najlepsza sieć" ? [P] Co sądzisz na mój temat? [P] Wierzysz w horoskopy? [P] Z kim na forum masz najlepszy kontakt? [P] Co uważasz na temat sieci? [P] Jaki masz kontakt z adminami na dd2? [P] Dokończ zdanie Pyskata. to? [P] Ulubiony kolor? [P] Masz dziewczynę czy raczej wolny strzelec? [P] Lato & Zima? [P] Twoje największe marzenie to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosiek Postów: 186 Reputacja: 230 Grupa: Użytkownik Czas: 17m 6s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 [P] Gdzie są rzeki bez wody? [P] Jaki lekarz nie może poślubić swojej pacjentki? [P] Jest synem Twojego ojca, ale nie jest Twoim bratem. Kto to? [P] Który miesiąc ma 28 dni? [P] Jeśli ktoś kupuje w sklepie mięso to jest drapieżnikiem czy padlinożercą? [P] Jeżeli Darek to Dariusz to dlaczego Marek to nie Mariusz? [P] Nie wstyd Ci, że jesteś rudy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekna Postów: 253 Reputacja: 192 Grupa: Dziewczyna Czas: 4g 31m 11s Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 [P] Dlaczego mówisz na każdego "rudy", kiedy sam posiadasz taki kolor włosów? [P] Jak się nazywa czarny pilot? [P] Inteligencja, uroda czy pieniądze? Argumentacja must be. [P] Piłeś kiedyś Wojaka? [P] Czy uważasz, że bilard to rasistowska gra? [P] Pierwsza śmieszna historia, jaka przychodzi Ci do głowy? [P] Kto jest dla Ciebie autorytetem? [P] Piosenka na dziś? [P] Cytat na dziś? [P} Kupisz mi kebaba? [P] Kupisz mi cs:go? [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [P] Miałeś kiedyś misia? [P] Jeśli tak to jak się nazywał? [P] Scenariusz wymarzonego "miesiąca miodowego"? [P] W jakich rangach na forum masz doświadczenie? [P] Lubisz biedronkowy nektar z banana? [P] Co sądzisz o Disco Polo? [P] Jakie jest Twoje zdanie o naszym prezydencie Andrzeju Dudzie? [P] Wolisz jajka z majonezem czy majonez z jajkami? [P] Jadłeś kiedyś pomidory z keczupem? [P] Wolałbyś być niewidzialny czy mieć zdolność latania? [P] Jaka by była pierwsza zrobiona czynność, gdybyś na jeden dzień został kobietą? [P] Ulubiona broń w Kanterze? [P] Ulubiony serwer? [P] Blondynki czy brunetki? [P] Ranek czy wieczór? [P] Wolisz słuchać śpiew cyz oglądać taniec? [P] Ulubiony aktor? [P] Jaki polecasz film na długie zimowe wieczory? [P] Byłeś kiedyś nad morzem? [P] Jak oceniasz działania na Ukrainie? [P] Kto był gorszy - Stalin czy Hitler? [P] Jesteś masochistą? [P] Oglądasz Mam Talent? [P] Uprawiasz sport? [P] Co sądzisz o policjantach? Uważasz ich bardziej za tych, którzy pomagają czy za tych, którzy szkodzą? [P] Jakbyś miał możliwość to wyleciałbyś na księżyc? [P] 3 niezbędne rzeczy, które wziąłbyś na wycieczkę na nieznaną wyspę to...? [P] Jak widzisz siebie za 15 lat? [P] Jesteś ateistą? [P] Jak smakuje woda? [P] Kto Cię urodził - mama czy tata? [P] Czy Marek to imię? [P] Jesteś kogutem? [P] Czy nieletni mogą oglądać, jak dziewczyna je parówkę stojąc na rękach? [P] Pogramy w bilarda? [P] Czekolada gorzka czy słodka? [P] Keczup czy musztarda? [P] Jak masz na imię? [P] Ile liczysz wiosen [P] Na ile w skali 1-10 oceniasz moje pytania? [P] Lubisz mnie? [P] Czy jest tu 55 pytań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 [P] Jakie masz drugie imię? [P] Masz kompa czy lapka? [P] Czym się zwykle interesujesz? [P] Wh czy aim? [P] Jesteś od czegoś uzależniony? [P] Mleko czy kakao? [P] Najlepszy klub piłkarski w Polsce?? [P] Ulubiona postać w lolu? [P] Masz jakiś ulubiony dzień tygodnia? [P] Co sądzisz o osobach, z którymi najczęściej siedzisz na ts3? [P] Umiesz gotować? [P] Kiedy ugotujesz mi obiad? xDD [P] Złapali Cię kiedyś jak byłeś pijany? [P] Jechałeś kiedyś radiowozem? [P] Czy tivi jest normalny? [P] Kiedy jedziemy w Bieszczady? xDD [P] Masz jakiś autorytet? [P] Masz jakieś miejsce gdzie chciałbyś pojechać? [P] Czy uważasz, że dla człowieka nie ma rzeczy nie możliwych? [P] Wierzysz w duchy? [P] Psy czy koty? [P] Miłość czy przyjaźń? [P] Masz snapa? [P] Ile masz w bicku? [P] Ile ważysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 155d 10g 18m 50s Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Czas na zadawanie pytań minął, czekamy na odpowiedzi. #Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi