SZPREJ Postów: 35 Reputacja: 80 Grupa: Użytkownik Czas: 4m 10s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Twój nick: szprej.! Steam id lub IP: 89.230.167.23 Serwer: dm Data bana: 21:22 chyba Powód bana: cheater Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): brak Opis sytuacji: grałem na DM fy_pool_Day, heh no musze przyznać grałem na grafice soft (karta 128MB,moja spalona) i momentami ułatwiło mi to grę... przy krawędziach ręce często wystają... domyślam się, że Ban zostaje / albo skrócony nie permanentny S Z P R Y N C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 1 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Gracz został Zbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem,Administracja CS-Maliver.PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi