BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Twój nick: BarszcZ Steam id lub IP: STEAM_0:0:13084004 Serwer: odd2 cs 1.6 Data bana: 02.02.2017 Powód bana: ssy na forum Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): http://www113.zippyshare.com/v/xLci8zxZ/file.html Opis sytuacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husaria Postów: 2 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A opis gdzie hmmm Śmieszny jesteś typie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Won kurwo z tego tematu. Smieszny to masz ryj kacapie. Co niby mam opisywać? Standardowo ssy na forum, a ja mam na ten temat wypracowanie pisać? wez sie jebnij w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husaria Postów: 2 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Twoje słownictwo mówi samo za siebie haha jeśli dadzą ci ub to się zdziwię , naucz się pokory gimbusie trochę kultury chamie i tyle w temacie pisz co tam sobie życzysz;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A chuj ci plebsie do mojego słownictwa. dla takiego brudasa nie bede kulturalny i do tego sam cos tam gownie do mnie sapiesz pierdolniety hipokryto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husaria Postów: 2 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 haha się uśmiałem , że mama pozwoliła ci usiąść na kompa to nie oznacza że możesz wszystkich wyzywać zastanów się co robisz nygusie bo prędzej czy później spotka cię za to kara stawiał bym że prędzej pozdro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarszcZ Postów: 39 Reputacja: 56 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 6m 28s Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 hahahaahah ale ty jestes spierdolony. ile lat cie w kondomie za piecem hodowali? ze tez musze sie uzerac z takimi pizdami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Gracz został odbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi