Zwirekk Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Twój nick: Zwirekk Steam id lub IP: 76561201614932724 Serwer: FFA Data bana: 02.02.2017 - 13:23:49 Powód bana: Wstaw SSy na CS-Maliver.pl Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting):http://www94.zippyshare.com/v/5VtSmmyT/file.html Opis sytuacji: Gram sobie normalnie i po prostu dobrze mi szło miałem tam powyżej 20fragów i 3 dedy i dostałem bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Zwirekk [AMXBans] Reason : ' Wstaw SSy na CS-Maliver.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-maliver.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1827333498 ' [AMXBans] Your IP : ' 213.92.234.10 ' [AMXBans] ======================================= Nwm czy to będzie potrzebne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chapaj kule Postów: 93 Reputacja: 100 Grupa: Użytkownik Czas: 20s Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Gracz został odbanowany! Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi