Skocz do zawartości

- ODRZUCONE - Podanie na Opiekuna 4MAPS

piekna

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:  Paula

Nick:  piekna ja

Link do banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:38248298

Dlaczego chciałabyś zostać Opiekunem?:  Chcę pomóc Sysi oraz Malinie i odciążyć je z niektórych obowiązków, bo jak wiemy - jedna jest Właścicielką, a druga Moderatorką. Serwer też spodobał mi się pod względem atmosfery na nim panującej oraz pluginów i map. Mam trochę pomysłów, aby zachęcić graczy do przebywania na sieci oraz aby każdy poczuł, że ma wpływ na rozwój serwera (i nie, to nie są pomysły typu zmiana moda).

Dlaczego akurat ja? Brakowało mi tego pytania tutaj, więc pozwoliłam sobie je dodać i już śpieszę z wyjaśnieniami. Mam doświadczenie w tych sprawach, ponieważ 2 razy byłam prawą ręką opiekuna i do moich zadań należało pilnowanie adminów, rozwiązywanie sporów i skarg, a także opieka nad działem serwera na forum. Z tego co widziałam w wymaganiach to takie zadania również tutaj będą na mnie czekały, jeśli dostanę się na tą posadę, a lubię się tym zajmować i ponoć dobrze mi to wychodzi. Patrząc na moją osobę - jestem cierpliwa, wyrozumiała, bezstronna, potrafię się z każdym dogadać, mam dystans do siebie i posiadam poczucie humoru, ale gdy trzeba to zachowuję się poważnie i stanowczo. Jestem również bardzo skora do pomocy i komunikatywna. Niektórzy mogą podać argument, że jestem nowa na sieci. Racja, jestem tu niecały tydzień, ale dużo osób mnie zna, a jeszcze więcej kojarzy, co tylko potwierdza cechy, które wymieniłam wyżej. Mam chęci i jestem pełna zapału, więc sądzę, że warto dać mi szansę, a się nie zawiedziecie. Z drugiej strony, jeśli jednak coś popsuję albo się nie spiszę to nie będzie żadnego problemu, aby zabrać mi rangę i znowu otworzyć rekrutację, a tak to możecie zaryzykować, a ryzyko często się opłaca.

Jakiego serwera chciałabyś zostać Opiekunem:  4MAPS

Dlaczego akurat tego serwera?:  Bardzo mi się spodobał, poczciwa administracja, przyjemna atmosfera, pluginowo jest dopieszczony i dopracowany. On po prostu na mnie czekał :D

Czy byłaś kiedyś Opiekunem?:  2-krotnie, jednak nie od strony technicznej

Znajomość amxx i panelu (0-10):  Nie ma żadnej skali, ale jakby przyjąć tą, która jest na innych sieciach to wychodzi 6. Łatwo się uczę, więc myślę, że po szkoleniu spokojnie będzie 8.

Wsparcie finansowe (TAK/NIE):  Nie będę pisała coś w stylu "dogadamy się". Powiem wprost, że jeśli będę miała te kilkadziesiąt złotych to wyślę na potrzeby serwera, a jak nie to zrobię to w przyszłości.

Coś o sobie: Rozpisałam się w powitaniu, więc napiszę tutaj po krótce, aby się nie powtarzać. Mam na imię Paula, 18 wiosen na karku, edukuję się w stronę bycia informatyczką. Poza tym to tańczę, gram na gitarce, pykam w kantera, coś tam grafikuję i kocham kebaby.

• Lubię to! 4

Zgadzam sie by byla moim kolejnym szefem. Ladnie sie rozpisala bez sciemniania no i licze kiedys na kebsa .

A ja jestem niestety na nie. Jesteś z nami od czwartku. Krótko nie sądzisz? Fakt, podanie glanc malina ale stylem podania jak dla mnie nic się nie osiągnie. Posiedź z nami jakiś czas i wtedy staraj się o posadę. Pokaż, że Ci zależy. 

i2Dfwmb.png

No niestety, ale muszę być na nie. Jesteś z nami od czwartku, może trochę osób Cię już poznało jednak jest to nadal za krótko.

Chyba nikt jeszcze nie dostał tak moim zdaniem ważnej roli jak opiekun po kilku dniach.

Udzielaj się tak jak przez ostatni czas i zmienię zdanie na tak :)

kocham Cie, ale jestem na nie ;/
krotko z nami jestes
na serwerze Cię widziałem pare razy (ale w sumie to nie od tego zalezy rola opiekuna)
jak kolega wyzej napisal jak bedziesz sie udzielała, oczywiście że na tak!
podanie tez przekonuje, lecz gdyby wiekszy staż..

Nie chodzi o chłopaków, co wybrali inną misje,
Prace, trening, rodzinę, zagranice.
Chodzi o te hieny, pazeroty, bezkręgowce,
Co oddadzą wszystko, by tylko przytulić forsę,
Otych co są tylko, kiedy idzie dobrze,
A jak w zakręt wchodzisz z życiem, żaden nie pomoże!

Jestem na NIE. Zbyt krótki czas aby starać się o tą posade, tym bardziej że masz brak admina na wybranym serwerze. Najpierw podanie o admina potem pobądź  trochę więcej z nami i wtedy staraj się o tą posadę.

16523342_193182034495052_550996315_o.jpg

16523342_193182034495052_550996315_o.jpg

• Właściciel

Posiedź z nami, wykaż się i wtedy złóż podanie. :) Nie znam Cie i nie wiem czy mogę Ci zaufać i dać serwer pod Opiekę. :)

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.