lanowiec Postów: 3 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 nick: lanowiec mordo wez to offaj serwer: 4maps go mod opis: pobralem cfg Get righta, wbilem na nowego go moda i automatycznie mnie zbanowalo z powodem hl1??? kiedys moze go uzywalem, ale to dawno i mialem juz reinstal csa ;] ip: podam na pw Nie chodzi o chłopaków, co wybrali inną misje, Prace, trening, rodzinę, zagranice. Chodzi o te hieny, pazeroty, bezkręgowce, Co oddadzą wszystko, by tylko przytulić forsę, Otych co są tylko, kiedy idzie dobrze, A jak w zakręt wchodzisz z życiem, żaden nie pomoże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Wypowiem się w tej kwestii, bo dyskutowałem z lanowcem na ten temat na SB. Wysłał mi swoje cfg, ja pobrałem to niby cfg get righta ze strony. Wszedłem na obu na serwer i bana nie dostałem. Więc kwestia wadliwego cfg jest dla mnie prosta. To nie ono jest przyczyną, dlaczego lanowiec bana wyrwał. Ban z dupy tak samo odpada, bo wchodziłem na serwer na swoim cfg, na domyślnym i oba również śmigały. Ale jest tutaj jedna kwestia, która działa niestety na niekorzyść lanowca. Wysłane przez niego cfg, w postaci pliku, a nie jako komendy, ma czas modyfikacji 15:32. Ban wszedł 14 minut przed! modyfikacją configu, więc po banie ktoś przy nim coś zmieniał. Jeśli ban nie był przypadkowy, a takie mam przeczucie, to są 2 opcje: 1. Aim w postaci zewnętrznego programu i to on został przez antycheata na serwerze wyłapany, a cfg nie ma nic do rzeczy 2. Aim był wrzucony w cfg, a modyfikacja po banie miała na celu zatarcie dowodów. Niestety niezbyt skutecznie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 13g 11m 33s Opublikowano 8 Lutego 2017 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dodam coś od siebie. Na serwerze został wgrany Antycheat, działanie jego jest proste, przeszukuje pliki CSa w poszukiwaniu jakichkolwiek nazw cheatów. (To samo zostanie wgrane na dniach na pozostałych serwerach) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky GO MOD Postów: 609 Reputacja: 512 Grupa: Technik Serwera GO MOD Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 5d 19g 27m 12s Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja wypiowiem sie tez w tym temacie. To nie wina cfg to wina twoje hl1 . Radziłbym odebranie rangi Admina i zbanowanie na wszystkie serwery Oczywiście u nas antycheat banuje na tydzień, ja akurat to zmieniam na zawszę . ::) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanowiec Postów: 3 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Godzinę temu, PluszaQ napisał: Wypowiem się w tej kwestii, bo dyskutowałem z lanowcem na ten temat na SB. Wysłał mi swoje cfg, ja pobrałem to niby cfg get righta ze strony. Wszedłem na obu na serwer i bana nie dostałem. Więc kwestia wadliwego cfg jest dla mnie prosta. To nie ono jest przyczyną, dlaczego lanowiec bana wyrwał. Ban z dupy tak samo odpada, bo wchodziłem na serwer na swoim cfg, na domyślnym i oba również śmigały. Ale jest tutaj jedna kwestia, która działa niestety na niekorzyść lanowca. Wysłane przez niego cfg, w postaci pliku, a nie jako komendy, ma czas modyfikacji 15:32. Ban wszedł 14 minut przed! modyfikacją configu, więc po banie ktoś przy nim coś zmieniał. Jeśli ban nie był przypadkowy, a takie mam przeczucie, to są 2 opcje: 1. Aim w postaci zewnętrznego programu i to on został przez antycheata na serwerze wyłapany, a cfg nie ma nic do rzeczy 2. Aim był wrzucony w cfg, a modyfikacja po banie miała na celu zatarcie dowodów. Niestety niezbyt skutecznie ale ja Ci napisalem, a dokladniej spytalem czy mam pobrac jeszcze raz,bo usunalem.. Nie chodzi o chłopaków, co wybrali inną misje, Prace, trening, rodzinę, zagranice. Chodzi o te hieny, pazeroty, bezkręgowce, Co oddadzą wszystko, by tylko przytulić forsę, Otych co są tylko, kiedy idzie dobrze, A jak w zakręt wchodzisz z życiem, żaden nie pomoże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Tak jak tysiek napisał, AC szuka po nazwach plików, to nie jest wina cfg i nie wciskaj bajeczek. Oglądałem dwa twoje demka i kilka ciekawych akcji tam się znalazło(mam na myśli jakiegoś aima), miałem na dniach je dać na światło dzienne, bo są w ukrytym dziale BL, ale widzę, że już nie ma takiej potrzeby. Ban zostaje. Bana oczywiście zmieniam na perma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zostałeś zbanowany! (Chcesz dostać drugą szansę? Kliknij tutaj!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi